Joods Mudeum van Belgie

Contactgegevens Joods Mudeum van Belgie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joods Mudeum van Belgie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joods Mudeum van Belgie

Regio (region): Brussels, B - 1000 - BE, België

Adres (address): Stalingradlaan, 74, België

Telefoon (phone): 32 2 512 19 63 32 2 512 19 63

Fax (fax): +32 (4) 811-66-59 +32 (4) 811-66-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joods Mudeum van Belgie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joods Mudeum van Belgie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joods Mudeum van Belgie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joods Mudeum van Belgie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joods Mudeum van Belgie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joods Mudeum van Belgie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joods Mudeum van Belgie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joods Mudeum van Belgie
Products information Joods Mudeum van Belgie

BTW identificatienummer (tax): BE08022735595
Ondernemingsnummer: 2777587890
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Joods Mudeum van Belgie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joods Mudeum van Belgie
(Get full report from official database of BE for Joods Mudeum van Belgie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joods Mudeum van Belgie
Addition kinds of activities for Joods Mudeum van Belgie

132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
32720607. Besproeiingspijp, beton | Irrigation pipe, concrete
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap

Werken bij Joods Mudeum van Belgie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joods Mudeum van Belgie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joods Mudeum van Belgie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joods Mudeum van Belgie. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van Joods Mudeum van Belgie in sociale netwerken
Look for responds of Joods Mudeum van Belgie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joods Mudeum van Belgie. Laat een reactie achter voor Joods Mudeum van Belgie. Joods Mudeum van Belgie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joods Mudeum van Belgie. Leave a respond for Joods Mudeum van Belgie. Joods Mudeum van Belgie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joods Mudeum van Belgie op de google maps. Adres en contacten Joods Mudeum van Belgie
Location of Joods Mudeum van Belgie on the google maps. Address and contacts of Joods Mudeum van Belgie

Andere gerelateerde bedrijven als come Joods Mudeum van Belgie Joods Mudeum van Belgie: FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU | Copy King-Dicla | Dochy (Immo) BVBA | A.B.S.-PLASTIC UNION NV | V.D.W International

Other related companies as Joods Mudeum van Belgie: FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU | Copy King-Dicla | Dochy (Immo) BVBA | A.B.S.-PLASTIC UNION NV | V.D.W International

Joods Mudeum van Belgie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussels, B - 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Joods Mudeum van Belgie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08022735595. Het bedrijf Joods Mudeum van Belgie bevindt zich op het adres: Stalingradlaan, 74. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Joods Mudeum van Belgie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Joods Mudeum van Belgie is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joods Mudeum van Belgie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joods Mudeum van Belgie, openstaande posities, locatie van Joods Mudeum van Belgie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Joods Mudeum van Belgie is a company, that was registered 1992 in Brussels, B - 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Joods Mudeum van Belgie, company assigned to the tax number BE08022735595. The company Joods Mudeum van Belgie is located at the address: Stalingradlaan, 74. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Joods Mudeum van Belgie were not found.
The main activity of Joods Mudeum van Belgie is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Joods Mudeum van Belgie is not available. You also can look at reviews of Joods Mudeum van Belgie, open positions, location of Joods Mudeum van Belgie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joods Mudeum van Belgie, Brussels, B - 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joods Mudeum van Belgie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joods Mudeum van Belgie, Brussels, B - 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joods Mudeum van Belgie, employees, financial statistics.