FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU

Contactgegevens FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU

Regio (region): Zaventem (Nossegem), België

Adres (address): Hermesstraat 2C,1930, België

Telefoon (phone): 02 711 44 50 02 711 44 50

Fax (fax): 02 721 27 18 02 721 27 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU
Products information FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU

BTW identificatienummer (tax): BE08399017333
Ondernemingsnummer: 6891418457
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU
(Get full report from official database of BE for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU
Addition kinds of activities for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
27520301. Billheads, gelithografeerd | Billheads, lithographed
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos
35370110. Skids, metal | Skids, metal
35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses

Werken bij FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU in sociale netwerken
Look for responds of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. Laat een reactie achter voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. Leave a respond for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU. FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU op de google maps. Adres en contacten FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU
Location of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU on the google maps. Address and contacts of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU: van Damme F | ANNONCENBLAD | Ralco NV | Verlinden Robert Etn NV | Deneef

Other related companies as FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU: van Damme F | ANNONCENBLAD | Ralco NV | Verlinden Robert Etn NV | Deneef

FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Zaventem (Nossegem), België. De volledige naam van het bedrijf is FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08399017333. Het bedrijf FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU bevindt zich op het adres: Hermesstraat 2C,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, openstaande posities, locatie van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU is a company, that was registered 1997 in Zaventem (Nossegem) region, Belgium. Full name of company is FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, company assigned to the tax number BE08399017333. The company FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU is located at the address: Hermesstraat 2C,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU were not found.
The main activity of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU is not available. You also can look at reviews of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, open positions, location of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, Zaventem (Nossegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, Zaventem (Nossegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EU, employees, financial statistics.