Jean-Cedric Jacmart

Contactgegevens Jean-Cedric Jacmart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jean-Cedric Jacmart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jean-Cedric Jacmart

Regio (region): 1180 - - BELGIUM, België

Adres (address): Rue Basse 27 B5 - Brussels, België

Telefoon (phone): +32496125758 +32496125758

Fax (fax): +3223792650 +3223792650

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jean-Cedric Jacmart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jean-Cedric Jacmart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jean-Cedric Jacmart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jean-Cedric Jacmart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jean-Cedric Jacmart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jean-Cedric Jacmart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jean-Cedric Jacmart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jean-Cedric Jacmart
Products information Jean-Cedric Jacmart

BTW identificatienummer (tax): BE05938903808
Ondernemingsnummer: 5990264892
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jean-Cedric Jacmart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jean-Cedric Jacmart
(Get full report from official database of BE for Jean-Cedric Jacmart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jean-Cedric Jacmart
Addition kinds of activities for Jean-Cedric Jacmart

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair
84220101. Dier- en reptieluitstalling | Animal and reptile exhibit

Werken bij Jean-Cedric Jacmart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jean-Cedric Jacmart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jean-Cedric Jacmart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jean-Cedric Jacmart. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Jean-Cedric Jacmart in sociale netwerken
Look for responds of Jean-Cedric Jacmart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jean-Cedric Jacmart. Laat een reactie achter voor Jean-Cedric Jacmart. Jean-Cedric Jacmart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jean-Cedric Jacmart. Leave a respond for Jean-Cedric Jacmart. Jean-Cedric Jacmart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jean-Cedric Jacmart op de google maps. Adres en contacten Jean-Cedric Jacmart
Location of Jean-Cedric Jacmart on the google maps. Address and contacts of Jean-Cedric Jacmart

Andere gerelateerde bedrijven als come Jean-Cedric Jacmart Jean-Cedric Jacmart: Bossier D | ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV | E.R.V. B.V.B.A. | Lashout | RITUAL ART

Other related companies as Jean-Cedric Jacmart: Bossier D | ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV | E.R.V. B.V.B.A. | Lashout | RITUAL ART

Jean-Cedric Jacmart is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio 1180 - - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Jean-Cedric Jacmart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938903808. Het bedrijf Jean-Cedric Jacmart bevindt zich op het adres: Rue Basse 27 B5 - Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 151,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jean-Cedric Jacmart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jean-Cedric Jacmart is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jean-Cedric Jacmart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jean-Cedric Jacmart, openstaande posities, locatie van Jean-Cedric Jacmart op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jean-Cedric Jacmart is a company, that was registered 1987 in 1180 - - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Jean-Cedric Jacmart, company assigned to the tax number BE05938903808. The company Jean-Cedric Jacmart is located at the address: Rue Basse 27 B5 - Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 151,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jean-Cedric Jacmart were not found.
The main activity of Jean-Cedric Jacmart is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jean-Cedric Jacmart is not available. You also can look at reviews of Jean-Cedric Jacmart, open positions, location of Jean-Cedric Jacmart on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jean-Cedric Jacmart, 1180 - - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jean-Cedric Jacmart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jean-Cedric Jacmart, 1180 - - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jean-Cedric Jacmart, employees, financial statistics.