JOSCHKO, NICOLAS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • JOSCHKO, NICOLAS

Contactgegevens JOSCHKO, NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSCHKO, NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSCHKO, NICOLAS

Regio (region): BRUXELLES, BELGIQUE 1190 - BE, België

Adres (address): 40 Rue de l'Escrime, België

Telefoon (phone): 0032 2 344 24 71 0032 2 344 24 71

Fax (fax): +32 (82) 368-95-24 +32 (82) 368-95-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSCHKO, NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSCHKO, NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSCHKO, NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSCHKO, NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSCHKO, NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSCHKO, NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSCHKO, NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSCHKO, NICOLAS
Products information JOSCHKO, NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE09525115966
Ondernemingsnummer: 6721130371
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in JOSCHKO, NICOLAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSCHKO, NICOLAS
(Get full report from official database of BE for JOSCHKO, NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSCHKO, NICOLAS
Addition kinds of activities for JOSCHKO, NICOLAS

372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
497100. Irrigatie systemen | Irrigation systems
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets

Werken bij JOSCHKO, NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSCHKO, NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSCHKO, NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSCHKO, NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

Zoek naar antwoorden van JOSCHKO, NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of JOSCHKO, NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSCHKO, NICOLAS. Laat een reactie achter voor JOSCHKO, NICOLAS. JOSCHKO, NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSCHKO, NICOLAS. Leave a respond for JOSCHKO, NICOLAS. JOSCHKO, NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSCHKO, NICOLAS op de google maps. Adres en contacten JOSCHKO, NICOLAS
Location of JOSCHKO, NICOLAS on the google maps. Address and contacts of JOSCHKO, NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSCHKO, NICOLAS JOSCHKO, NICOLAS: ALLO SINTOBIN D | StrictlySoft BVBA | BELPUB | De Cock Roger (Entreprises Réunies) S.A. | Pego Travel

Other related companies as JOSCHKO, NICOLAS: ALLO SINTOBIN D | StrictlySoft BVBA | BELPUB | De Cock Roger (Entreprises Réunies) S.A. | Pego Travel

JOSCHKO, NICOLAS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, BELGIQUE 1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSCHKO, NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09525115966. Het bedrijf JOSCHKO, NICOLAS bevindt zich op het adres: 40 Rue de l'Escrime. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in JOSCHKO, NICOLAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSCHKO, NICOLAS is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSCHKO, NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSCHKO, NICOLAS, openstaande posities, locatie van JOSCHKO, NICOLAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOSCHKO, NICOLAS is a company, that was registered 2016 in BRUXELLES, BELGIQUE 1190 - BE region, Belgium. Full name of company is JOSCHKO, NICOLAS, company assigned to the tax number BE09525115966. The company JOSCHKO, NICOLAS is located at the address: 40 Rue de l'Escrime. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in JOSCHKO, NICOLAS were not found.
The main activity of JOSCHKO, NICOLAS is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSCHKO, NICOLAS is not available. You also can look at reviews of JOSCHKO, NICOLAS, open positions, location of JOSCHKO, NICOLAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSCHKO, NICOLAS, BRUXELLES, BELGIQUE 1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSCHKO, NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSCHKO, NICOLAS, BRUXELLES, BELGIQUE 1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSCHKO, NICOLAS, employees, financial statistics.