ALLO SINTOBIN D

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ALLO SINTOBIN D

Contactgegevens ALLO SINTOBIN D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLO SINTOBIN D: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLO SINTOBIN D

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Oudergemselaan 291,1040, België

Telefoon (phone): 02 354 38 94; 02 646 76 27; 0479 28 08 86; 0495 52 59 17 02 354 38 94; 02 646 76 27; 0479 28 08 86; 0495 52 59 17

Fax (fax): 02 646 76 27 02 646 76 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLO SINTOBIN D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLO SINTOBIN D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLO SINTOBIN D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLO SINTOBIN D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLO SINTOBIN D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLO SINTOBIN D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLO SINTOBIN D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLO SINTOBIN D
Products information ALLO SINTOBIN D

BTW identificatienummer (tax): BE08633026123
Ondernemingsnummer: 5495056152
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALLO SINTOBIN D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLO SINTOBIN D
(Get full report from official database of BE for ALLO SINTOBIN D)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLO SINTOBIN D
Addition kinds of activities for ALLO SINTOBIN D

28120000. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
32310106. Mozaïeken, glas: gemaakt van gekocht glas | Mosaics, glass: made from purchased glass
34339900. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
78220301. Distributie, exclusief productie: film | Distribution, exclusive of production: motion picture
79991603. Toeristengids | Tourist guide
87120101. Bouwkunde | Architectural engineering
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij ALLO SINTOBIN D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLO SINTOBIN D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLO SINTOBIN D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLO SINTOBIN D. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

Zoek naar antwoorden van ALLO SINTOBIN D in sociale netwerken
Look for responds of ALLO SINTOBIN D in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLO SINTOBIN D. Laat een reactie achter voor ALLO SINTOBIN D. ALLO SINTOBIN D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLO SINTOBIN D. Leave a respond for ALLO SINTOBIN D. ALLO SINTOBIN D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLO SINTOBIN D op de google maps. Adres en contacten ALLO SINTOBIN D
Location of ALLO SINTOBIN D on the google maps. Address and contacts of ALLO SINTOBIN D

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLO SINTOBIN D ALLO SINTOBIN D: Denis Bodden SA | Datapower Systems SA | M.I.S.S. N.V. | Santens N.V. | Clyvia

Other related companies as ALLO SINTOBIN D: Denis Bodden SA | Datapower Systems SA | M.I.S.S. N.V. | Santens N.V. | Clyvia

ALLO SINTOBIN D is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ALLO SINTOBIN D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633026123. Het bedrijf ALLO SINTOBIN D bevindt zich op het adres: Oudergemselaan 291,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALLO SINTOBIN D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLO SINTOBIN D is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLO SINTOBIN D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLO SINTOBIN D, openstaande posities, locatie van ALLO SINTOBIN D op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALLO SINTOBIN D is a company, that was registered 1993 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is ALLO SINTOBIN D, company assigned to the tax number BE08633026123. The company ALLO SINTOBIN D is located at the address: Oudergemselaan 291,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALLO SINTOBIN D were not found.
The main activity of ALLO SINTOBIN D is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLO SINTOBIN D is not available. You also can look at reviews of ALLO SINTOBIN D, open positions, location of ALLO SINTOBIN D on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLO SINTOBIN D, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLO SINTOBIN D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLO SINTOBIN D, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLO SINTOBIN D, employees, financial statistics.