Iudica, Melanie

Contactgegevens Iudica, Melanie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Iudica, Melanie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Iudica, Melanie

Regio (region): Woluwe St-Etienne Woluwe St-Etienne - BE, België

Adres (address): Tramstraat 24, België

Telefoon (phone): +32 (87) 401-82-96 +32 (87) 401-82-96

Fax (fax): +32 (0)2 721 22 40 +32 (0)2 721 22 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Iudica, Melanie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Iudica, Melanie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Iudica, Melanie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Iudica, Melanie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Iudica, Melanie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Iudica, Melanie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Iudica, Melanie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Iudica, Melanie
Products information Iudica, Melanie

BTW identificatienummer (tax): BE02755615234
Ondernemingsnummer: 3837493896
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Iudica, Melanie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Iudica, Melanie
(Get full report from official database of BE for Iudica, Melanie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Iudica, Melanie
Addition kinds of activities for Iudica, Melanie

356302. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass
33139901. Molybdeen silicium, niet in hoogovens gemaakt | Molybdenum silicon, not made in blast furnaces
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
83220205. Jeugdcentrum | Youth center

Werken bij Iudica, Melanie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Iudica, Melanie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Iudica, Melanie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Iudica, Melanie. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Iudica, Melanie in sociale netwerken
Look for responds of Iudica, Melanie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Iudica, Melanie. Laat een reactie achter voor Iudica, Melanie. Iudica, Melanie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Iudica, Melanie. Leave a respond for Iudica, Melanie. Iudica, Melanie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Iudica, Melanie op de google maps. Adres en contacten Iudica, Melanie
Location of Iudica, Melanie on the google maps. Address and contacts of Iudica, Melanie

Andere gerelateerde bedrijven als come Iudica, Melanie Iudica, Melanie: wp Zimmer VZW | Terratek BVBA | Van Hee | SODIREP | Courtage Baudson Naveau SPRL

Other related companies as Iudica, Melanie: wp Zimmer VZW | Terratek BVBA | Van Hee | SODIREP | Courtage Baudson Naveau SPRL

Iudica, Melanie is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Woluwe St-Etienne Woluwe St-Etienne - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Iudica, Melanie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02755615234. Het bedrijf Iudica, Melanie bevindt zich op het adres: Tramstraat 24. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Iudica, Melanie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Iudica, Melanie is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Iudica, Melanie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Iudica, Melanie, openstaande posities, locatie van Iudica, Melanie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Iudica, Melanie is a company, that was registered 1988 in Woluwe St-Etienne Woluwe St-Etienne - BE region, Belgium. Full name of company is Iudica, Melanie, company assigned to the tax number BE02755615234. The company Iudica, Melanie is located at the address: Tramstraat 24. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Iudica, Melanie were not found.
The main activity of Iudica, Melanie is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Iudica, Melanie is not available. You also can look at reviews of Iudica, Melanie, open positions, location of Iudica, Melanie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Iudica, Melanie, Woluwe St-Etienne Woluwe St-Etienne - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Iudica, Melanie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Iudica, Melanie, Woluwe St-Etienne Woluwe St-Etienne - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Iudica, Melanie, employees, financial statistics.