Intextrader

Contactgegevens Intextrader: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intextrader: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intextrader

Regio (region): waterloo - Brabant - 1410 - BE, België

Adres (address): av du clairpr 59, België

Telefoon (phone): +32476242902 +32476242902

Fax (fax): +32 (87) 910-97-58 +32 (87) 910-97-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intextrader: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intextrader"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intextrader"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intextrader, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intextrader. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intextrader, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intextrader. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intextrader
Products information Intextrader

BTW identificatienummer (tax): BE08310852050
Ondernemingsnummer: 3963287353
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Intextrader zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intextrader
(Get full report from official database of BE for Intextrader)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intextrader
Addition kinds of activities for Intextrader

239300. Textielzakken | Textile bags
08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
22111110. Bagage stoffen, katoen | Luggage fabrics, cotton
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh
76991706. Machines schoonmaken | Machinery cleaning

Werken bij Intextrader: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intextrader: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intextrader. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intextrader. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

Zoek naar antwoorden van Intextrader in sociale netwerken
Look for responds of Intextrader in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intextrader. Laat een reactie achter voor Intextrader. Intextrader bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intextrader. Leave a respond for Intextrader. Intextrader on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intextrader op de google maps. Adres en contacten Intextrader
Location of Intextrader on the google maps. Address and contacts of Intextrader

Andere gerelateerde bedrijven als come Intextrader Intextrader: Autorijschool Jordens NV | Acobur | VERMEULEN & ZONEN BVBA | De Olifant BVBA | VAN PAMEL,HEDWIG

Other related companies as Intextrader: Autorijschool Jordens NV | Acobur | VERMEULEN & ZONEN BVBA | De Olifant BVBA | VAN PAMEL,HEDWIG

Intextrader is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio waterloo - Brabant - 1410 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Intextrader, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08310852050. Het bedrijf Intextrader bevindt zich op het adres: av du clairpr 59. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Intextrader zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Intextrader is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intextrader is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intextrader, openstaande posities, locatie van Intextrader op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Intextrader is a company, that was registered 2003 in waterloo - Brabant - 1410 - BE region, Belgium. Full name of company is Intextrader, company assigned to the tax number BE08310852050. The company Intextrader is located at the address: av du clairpr 59. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Intextrader were not found.
The main activity of Intextrader is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Intextrader is not available. You also can look at reviews of Intextrader, open positions, location of Intextrader on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intextrader, waterloo - Brabant - 1410 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intextrader, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intextrader, waterloo - Brabant - 1410 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intextrader, employees, financial statistics.