Ecomons

Contactgegevens Ecomons: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecomons: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecomons

Regio (region): Mons (Jemappes), België

Adres (address): Avenue du Coq 84,7012, België

Telefoon (phone): 065 56 92 62 065 56 92 62

Fax (fax): 065 56 85 62 065 56 85 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecomons: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecomons"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecomons"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecomons, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecomons. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecomons, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecomons. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecomons
Products information Ecomons

BTW identificatienummer (tax): BE02499359130
Ondernemingsnummer: 5588439941
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ecomons zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecomons
(Get full report from official database of BE for Ecomons)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecomons
Addition kinds of activities for Ecomons

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed
50879908. Restaurant levert | Restaurant supplies
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
73749901. Data entry service | Data entry service

Werken bij Ecomons: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecomons: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecomons. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecomons. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van Ecomons in sociale netwerken
Look for responds of Ecomons in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecomons. Laat een reactie achter voor Ecomons. Ecomons bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecomons. Leave a respond for Ecomons. Ecomons on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecomons op de google maps. Adres en contacten Ecomons
Location of Ecomons on the google maps. Address and contacts of Ecomons

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecomons Ecomons: JOSE CHAUFFAGE | Dumoulin | AVA Converting N.V. | DIMITRI,VERVOORT | Jeroen Dumon

Other related companies as Ecomons: JOSE CHAUFFAGE | Dumoulin | AVA Converting N.V. | DIMITRI,VERVOORT | Jeroen Dumon

Ecomons is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Mons (Jemappes), België. De volledige naam van het bedrijf is Ecomons, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02499359130. Het bedrijf Ecomons bevindt zich op het adres: Avenue du Coq 84,7012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ecomons zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecomons is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecomons is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecomons, openstaande posities, locatie van Ecomons op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecomons is a company, that was registered 1994 in Mons (Jemappes) region, Belgium. Full name of company is Ecomons, company assigned to the tax number BE02499359130. The company Ecomons is located at the address: Avenue du Coq 84,7012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ecomons were not found.
The main activity of Ecomons is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecomons is not available. You also can look at reviews of Ecomons, open positions, location of Ecomons on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecomons, Mons (Jemappes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecomons, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecomons, Mons (Jemappes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecomons, employees, financial statistics.