JOSE CHAUFFAGE

Contactgegevens JOSE CHAUFFAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE CHAUFFAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE CHAUFFAGE

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Overwinningsstraat 111,1060, België

Telefoon (phone): 02 538 58 31 02 538 58 31

Fax (fax): 02 538 58 31; 02 538 32 94 02 538 58 31; 02 538 32 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE CHAUFFAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE CHAUFFAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE CHAUFFAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE CHAUFFAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE CHAUFFAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE CHAUFFAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE CHAUFFAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE CHAUFFAGE
Products information JOSE CHAUFFAGE

BTW identificatienummer (tax): BE06980957031
Ondernemingsnummer: 8159515380
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JOSE CHAUFFAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE CHAUFFAGE
(Get full report from official database of BE for JOSE CHAUFFAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE CHAUFFAGE
Addition kinds of activities for JOSE CHAUFFAGE

3715. Vrachtwagens | Truck trailers
806999. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
32649900. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij JOSE CHAUFFAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE CHAUFFAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE CHAUFFAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE CHAUFFAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van JOSE CHAUFFAGE in sociale netwerken
Look for responds of JOSE CHAUFFAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE CHAUFFAGE. Laat een reactie achter voor JOSE CHAUFFAGE. JOSE CHAUFFAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE CHAUFFAGE. Leave a respond for JOSE CHAUFFAGE. JOSE CHAUFFAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE CHAUFFAGE op de google maps. Adres en contacten JOSE CHAUFFAGE
Location of JOSE CHAUFFAGE on the google maps. Address and contacts of JOSE CHAUFFAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE CHAUFFAGE JOSE CHAUFFAGE: NOUWKENS | Horemans | Marval Gems | Goffette et Fils S.A. | Simon Dewulf

Other related companies as JOSE CHAUFFAGE: NOUWKENS | Horemans | Marval Gems | Goffette et Fils S.A. | Simon Dewulf

JOSE CHAUFFAGE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE CHAUFFAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06980957031. Het bedrijf JOSE CHAUFFAGE bevindt zich op het adres: Overwinningsstraat 111,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JOSE CHAUFFAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSE CHAUFFAGE is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE CHAUFFAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE CHAUFFAGE, openstaande posities, locatie van JOSE CHAUFFAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOSE CHAUFFAGE is a company, that was registered 2006 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is JOSE CHAUFFAGE, company assigned to the tax number BE06980957031. The company JOSE CHAUFFAGE is located at the address: Overwinningsstraat 111,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JOSE CHAUFFAGE were not found.
The main activity of JOSE CHAUFFAGE is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE CHAUFFAGE is not available. You also can look at reviews of JOSE CHAUFFAGE, open positions, location of JOSE CHAUFFAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE CHAUFFAGE, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE CHAUFFAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE CHAUFFAGE, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE CHAUFFAGE, employees, financial statistics.