IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles

Contactgegevens IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles

Regio (region): Brussels 1050 - BE, België

Adres (address): Ave. F. Roosevelt 50 - CP 194/6, België

Telefoon (phone): +32-2-6503169 +32-2-6503169

Fax (fax): +32-2-6502715 +32-2-6502715

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles
Products information IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE05138824462
Ondernemingsnummer: 5408813476
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles
(Get full report from official database of BE for IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles
Addition kinds of activities for IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
279602. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
26310407. Manila bekleed bord | Manila lined board
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment

Werken bij IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. Laat een reactie achter voor IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. Leave a respond for IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles. IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles op de google maps. Adres en contacten IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles
Location of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles on the google maps. Address and contacts of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles: EBizz SPRL | Fantasy Studio's | Ark (De) | Boermans N.V. | Stefan Mortelmans

Other related companies as IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles: EBizz SPRL | Fantasy Studio's | Ark (De) | Boermans N.V. | Stefan Mortelmans

IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussels 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05138824462. Het bedrijf IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles bevindt zich op het adres: Ave. F. Roosevelt 50 - CP 194/6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, openstaande posities, locatie van IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles is a company, that was registered 1986 in Brussels 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, company assigned to the tax number BE05138824462. The company IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles is located at the address: Ave. F. Roosevelt 50 - CP 194/6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles were not found.
The main activity of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles is not available. You also can look at reviews of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, open positions, location of IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, Brussels 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, Brussels 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRIDIA - Universit Libre de Bruxelles, employees, financial statistics.