Ark (De)

Contactgegevens Ark (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ark (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ark (De)

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Jansplein 32,2060, België

Telefoon (phone): 03 231 48 66; 03 233 85 24 03 231 48 66; 03 233 85 24

Fax (fax): 03 226 56 89 03 226 56 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ark (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ark (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ark (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ark (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ark (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ark (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ark (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ark (De)
Products information Ark (De)

BTW identificatienummer (tax): BE02260955810
Ondernemingsnummer: 3165954589
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ark (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ark (De)
(Get full report from official database of BE for Ark (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ark (De)
Addition kinds of activities for Ark (De)

282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
20150805. Turkije, verwerkt: bevroren | Turkey, processed: frozen
20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
23220000. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
35230200. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
51130306. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
80110000. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors

Werken bij Ark (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ark (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ark (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ark (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Ark (De) in sociale netwerken
Look for responds of Ark (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ark (De). Laat een reactie achter voor Ark (De). Ark (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ark (De). Leave a respond for Ark (De). Ark (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ark (De) op de google maps. Adres en contacten Ark (De)
Location of Ark (De) on the google maps. Address and contacts of Ark (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ark (De) Ark (De): Carat Duchatelet SA | Oestreicher E | Kangaroot | Ready Stretch | Vlaamse Geneeskundige Kring

Other related companies as Ark (De): Carat Duchatelet SA | Oestreicher E | Kangaroot | Ready Stretch | Vlaamse Geneeskundige Kring

Ark (De) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Ark (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02260955810. Het bedrijf Ark (De) bevindt zich op het adres: Sint-Jansplein 32,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ark (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ark (De) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ark (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ark (De), openstaande posities, locatie van Ark (De) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ark (De) is a company, that was registered 2004 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Ark (De), company assigned to the tax number BE02260955810. The company Ark (De) is located at the address: Sint-Jansplein 32,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ark (De) were not found.
The main activity of Ark (De) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ark (De) is not available. You also can look at reviews of Ark (De), open positions, location of Ark (De) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ark (De), Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ark (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ark (De), Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ark (De), employees, financial statistics.