De Putter & Co BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • De Putter & Co BVBA
Private companiesBusiness Services • De Putter & Co BVBA

Contactgegevens De Putter & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Putter & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Putter & Co BVBA

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Bikschotelaan 232 Bus 1,2140, België

Telefoon (phone): 03 320 87 87 03 320 87 87

Fax (fax): 03 320 87 80 03 320 87 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Putter & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Putter & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Putter & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Putter & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Putter & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Putter & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Putter & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Putter & Co BVBA
Products information De Putter & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09904968261
Ondernemingsnummer: 1000274658
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in De Putter & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Putter & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for De Putter & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Putter & Co BVBA
Addition kinds of activities for De Putter & Co BVBA

506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
50230302. gordijnen | Draperies

Werken bij De Putter & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Putter & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Putter & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Putter & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van De Putter & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Putter & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Putter & Co BVBA. Laat een reactie achter voor De Putter & Co BVBA. De Putter & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Putter & Co BVBA. Leave a respond for De Putter & Co BVBA. De Putter & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Putter & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten De Putter & Co BVBA
Location of De Putter & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of De Putter & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Putter & Co BVBA De Putter & Co BVBA: Ecotubel SCRL | FOTOGRAVURE STEURS NV | CONCEPTEXPO LETTERING SA | Riluc Electro | Distrinox SPRL

Other related companies as De Putter & Co BVBA: Ecotubel SCRL | FOTOGRAVURE STEURS NV | CONCEPTEXPO LETTERING SA | Riluc Electro | Distrinox SPRL

De Putter & Co BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is De Putter & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904968261. Het bedrijf De Putter & Co BVBA bevindt zich op het adres: Bikschotelaan 232 Bus 1,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in De Putter & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Putter & Co BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Putter & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Putter & Co BVBA, openstaande posities, locatie van De Putter & Co BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Putter & Co BVBA is a company, that was registered 2016 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is De Putter & Co BVBA, company assigned to the tax number BE09904968261. The company De Putter & Co BVBA is located at the address: Bikschotelaan 232 Bus 1,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in De Putter & Co BVBA were not found.
The main activity of De Putter & Co BVBA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Putter & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of De Putter & Co BVBA, open positions, location of De Putter & Co BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Putter & Co BVBA, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Putter & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Putter & Co BVBA, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Putter & Co BVBA, employees, financial statistics.