Houttekier,Dirk

Contactgegevens Houttekier,Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houttekier,Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houttekier,Dirk

Regio (region): Sint-Pauwels Oost-Vlaanderen 9170 - BE, België

Adres (address): Groenstraat 4, België

Telefoon (phone): 037781323 037781323

Fax (fax): +32 (63) 126-52-91 +32 (63) 126-52-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houttekier,Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houttekier,Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houttekier,Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houttekier,Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houttekier,Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houttekier,Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houttekier,Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houttekier,Dirk
Products information Houttekier,Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE09059020996
Ondernemingsnummer: 8372100830
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Houttekier,Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houttekier,Dirk
(Get full report from official database of BE for Houttekier,Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houttekier,Dirk
Addition kinds of activities for Houttekier,Dirk

9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
38240112. Tallying meters | Tallying meters
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij Houttekier,Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houttekier,Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houttekier,Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houttekier,Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

Zoek naar antwoorden van Houttekier,Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Houttekier,Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houttekier,Dirk. Laat een reactie achter voor Houttekier,Dirk. Houttekier,Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houttekier,Dirk. Leave a respond for Houttekier,Dirk. Houttekier,Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houttekier,Dirk op de google maps. Adres en contacten Houttekier,Dirk
Location of Houttekier,Dirk on the google maps. Address and contacts of Houttekier,Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Houttekier,Dirk Houttekier,Dirk: Azerty-Copy SCRL | De Schouwveger | Venus BVBA | BATAC TRANSPORT | Verthe-Interieurs B.V.B.A.

Other related companies as Houttekier,Dirk: Azerty-Copy SCRL | De Schouwveger | Venus BVBA | BATAC TRANSPORT | Verthe-Interieurs B.V.B.A.

Houttekier,Dirk is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Pauwels Oost-Vlaanderen 9170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Houttekier,Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09059020996. Het bedrijf Houttekier,Dirk bevindt zich op het adres: Groenstraat 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 266,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Houttekier,Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houttekier,Dirk is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houttekier,Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houttekier,Dirk, openstaande posities, locatie van Houttekier,Dirk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houttekier,Dirk is a company, that was registered 1986 in Sint-Pauwels Oost-Vlaanderen 9170 - BE region, Belgium. Full name of company is Houttekier,Dirk, company assigned to the tax number BE09059020996. The company Houttekier,Dirk is located at the address: Groenstraat 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 266,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Houttekier,Dirk were not found.
The main activity of Houttekier,Dirk is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Houttekier,Dirk is not available. You also can look at reviews of Houttekier,Dirk, open positions, location of Houttekier,Dirk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houttekier,Dirk, Sint-Pauwels Oost-Vlaanderen 9170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houttekier,Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houttekier,Dirk, Sint-Pauwels Oost-Vlaanderen 9170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houttekier,Dirk, employees, financial statistics.