Honor Semper

Contactgegevens Honor Semper: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Honor Semper: address, phone, fax, email, website, opening hours

Honor Semper

Regio (region): Bruxelles B 1030 - BE, België

Adres (address): Avenue Dailly 51 b3, België

Telefoon (phone): +32 2 245 3835 +32 2 245 3835

Fax (fax): +32 (71) 665-38-10 +32 (71) 665-38-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Honor Semper: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Honor Semper"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Honor Semper"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Honor Semper, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Honor Semper. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Honor Semper, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Honor Semper. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Honor Semper
Products information Honor Semper

BTW identificatienummer (tax): BE04062164306
Ondernemingsnummer: 5791137695
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Honor Semper zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Honor Semper
(Get full report from official database of BE for Honor Semper)

Aanvulling soorten activiteiten voor Honor Semper
Addition kinds of activities for Honor Semper

07629900. Farm management services, nec | Farm management services, nec
24990706. Willow ware, behalve meubels | Willow ware, except furniture
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories

Werken bij Honor Semper: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Honor Semper: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Honor Semper. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Honor Semper. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van Honor Semper in sociale netwerken
Look for responds of Honor Semper in social networks

Lees alle opmerkingen voor Honor Semper. Laat een reactie achter voor Honor Semper. Honor Semper bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Honor Semper. Leave a respond for Honor Semper. Honor Semper on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Honor Semper op de google maps. Adres en contacten Honor Semper
Location of Honor Semper on the google maps. Address and contacts of Honor Semper

Andere gerelateerde bedrijven als come Honor Semper Honor Semper: Descamps Jardins | A-All-Locks bvba BVBA | Cherchye BVBA | CONTAINERSERVICE GIELEN NV | S.D.S bvba

Other related companies as Honor Semper: Descamps Jardins | A-All-Locks bvba BVBA | Cherchye BVBA | CONTAINERSERVICE GIELEN NV | S.D.S bvba

Honor Semper is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles B 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Honor Semper, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04062164306. Het bedrijf Honor Semper bevindt zich op het adres: Avenue Dailly 51 b3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Honor Semper zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Honor Semper is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Honor Semper is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Honor Semper, openstaande posities, locatie van Honor Semper op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Honor Semper is a company, that was registered 1989 in Bruxelles B 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is Honor Semper, company assigned to the tax number BE04062164306. The company Honor Semper is located at the address: Avenue Dailly 51 b3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Honor Semper were not found.
The main activity of Honor Semper is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Honor Semper is not available. You also can look at reviews of Honor Semper, open positions, location of Honor Semper on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Honor Semper, Bruxelles B 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Honor Semper, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Honor Semper, Bruxelles B 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Honor Semper, employees, financial statistics.