A-All-Locks bvba BVBA

Contactgegevens A-All-Locks bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-All-Locks bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-All-Locks bvba BVBA

Regio (region): ZELE, België

Adres (address): MARKT 172W,9240, België

Telefoon (phone): 052 22 21 35; 0475 50 48 84 052 22 21 35; 0475 50 48 84

Fax (fax): 052 22 68 61 052 22 68 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-All-Locks bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-All-Locks bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-All-Locks bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-All-Locks bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-All-Locks bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-All-Locks bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-All-Locks bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-All-Locks bvba BVBA
Products information A-All-Locks bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08868133544
Ondernemingsnummer: 7303405761
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A-All-Locks bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-All-Locks bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for A-All-Locks bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-All-Locks bvba BVBA
Addition kinds of activities for A-All-Locks bvba BVBA

2721. periodieken | Periodicals
20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
28699920. Glycerine | Glycerin
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
51530106. Wilde rijst | Wild rice
56329906. hoedenzaak | Millinery

Werken bij A-All-Locks bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-All-Locks bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-All-Locks bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-All-Locks bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van A-All-Locks bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-All-Locks bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-All-Locks bvba BVBA. Laat een reactie achter voor A-All-Locks bvba BVBA. A-All-Locks bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-All-Locks bvba BVBA. Leave a respond for A-All-Locks bvba BVBA. A-All-Locks bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-All-Locks bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten A-All-Locks bvba BVBA
Location of A-All-Locks bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of A-All-Locks bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-All-Locks bvba BVBA A-All-Locks bvba BVBA: DE BIE - VEBA NV | Crea Tenda | Agence TNAA | Accor TRB (Enter Training) | APOK N.V.

Other related companies as A-All-Locks bvba BVBA: DE BIE - VEBA NV | Crea Tenda | Agence TNAA | Accor TRB (Enter Training) | APOK N.V.

A-All-Locks bvba BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio ZELE, België. De volledige naam van het bedrijf is A-All-Locks bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868133544. Het bedrijf A-All-Locks bvba BVBA bevindt zich op het adres: MARKT 172W,9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A-All-Locks bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-All-Locks bvba BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-All-Locks bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-All-Locks bvba BVBA, openstaande posities, locatie van A-All-Locks bvba BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-All-Locks bvba BVBA is a company, that was registered 1988 in ZELE region, Belgium. Full name of company is A-All-Locks bvba BVBA, company assigned to the tax number BE08868133544. The company A-All-Locks bvba BVBA is located at the address: MARKT 172W,9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A-All-Locks bvba BVBA were not found.
The main activity of A-All-Locks bvba BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A-All-Locks bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of A-All-Locks bvba BVBA, open positions, location of A-All-Locks bvba BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-All-Locks bvba BVBA, ZELE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-All-Locks bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-All-Locks bvba BVBA, ZELE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-All-Locks bvba BVBA, employees, financial statistics.