Hermans William

Contactgegevens Hermans William: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hermans William: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hermans William

Regio (region): 6211 - Mellet - Belgium, België

Adres (address): 6 Rue Hoover, België

Telefoon (phone): 003271852594 003271852594

Fax (fax): 003271852797 003271852797

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hermans William: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hermans William"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hermans William"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hermans William, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hermans William. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hermans William, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hermans William. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hermans William
Products information Hermans William

BTW identificatienummer (tax): BE02468872070
Ondernemingsnummer: 4407684326
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hermans William zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hermans William
(Get full report from official database of BE for Hermans William)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hermans William
Addition kinds of activities for Hermans William

738909. Financiële diensten | Financial services
20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores

Werken bij Hermans William: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hermans William: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hermans William. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hermans William. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Hermans William in sociale netwerken
Look for responds of Hermans William in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hermans William. Laat een reactie achter voor Hermans William. Hermans William bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hermans William. Leave a respond for Hermans William. Hermans William on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hermans William op de google maps. Adres en contacten Hermans William
Location of Hermans William on the google maps. Address and contacts of Hermans William

Andere gerelateerde bedrijven als come Hermans William Hermans William: Drukkerij Vanhalst BVBA | Enes BVBA | STUDIO MARC PIETERS | Wimag B.V.B.A. | Ex Machina Interactive Architects

Other related companies as Hermans William: Drukkerij Vanhalst BVBA | Enes BVBA | STUDIO MARC PIETERS | Wimag B.V.B.A. | Ex Machina Interactive Architects

Hermans William is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 6211 - Mellet - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hermans William, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02468872070. Het bedrijf Hermans William bevindt zich op het adres: 6 Rue Hoover. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hermans William zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hermans William is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hermans William is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hermans William, openstaande posities, locatie van Hermans William op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hermans William is a company, that was registered 2009 in 6211 - Mellet - Belgium region, Belgium. Full name of company is Hermans William, company assigned to the tax number BE02468872070. The company Hermans William is located at the address: 6 Rue Hoover. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hermans William were not found.
The main activity of Hermans William is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hermans William is not available. You also can look at reviews of Hermans William, open positions, location of Hermans William on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hermans William, 6211 - Mellet - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hermans William, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hermans William, 6211 - Mellet - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hermans William, employees, financial statistics.