Idcomputing

Contactgegevens Idcomputing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Idcomputing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Idcomputing

Regio (region): Angleur, BE-4031 - BE, België

Adres (address): 198 rue renory, België

Telefoon (phone): 32 477 922347 32 477 922347

Fax (fax): +32 (84) 903-75-93 +32 (84) 903-75-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Idcomputing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Idcomputing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Idcomputing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Idcomputing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Idcomputing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Idcomputing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Idcomputing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Idcomputing
Products information Idcomputing

BTW identificatienummer (tax): BE01879730224
Ondernemingsnummer: 7130920410
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Idcomputing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Idcomputing
(Get full report from official database of BE for Idcomputing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Idcomputing
Addition kinds of activities for Idcomputing

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
35480103. Elektrodehouders, voor elektrische lasapparatuur | Electrode holders, for electric welding apparatus
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
51691004. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
51810000. Bier en aal | Beer and ale
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency
86610112. Kerk van God | Church of god

Werken bij Idcomputing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Idcomputing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Idcomputing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Idcomputing. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van Idcomputing in sociale netwerken
Look for responds of Idcomputing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Idcomputing. Laat een reactie achter voor Idcomputing. Idcomputing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Idcomputing. Leave a respond for Idcomputing. Idcomputing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Idcomputing op de google maps. Adres en contacten Idcomputing
Location of Idcomputing on the google maps. Address and contacts of Idcomputing

Andere gerelateerde bedrijven als come Idcomputing Idcomputing: VD Assurfinance SPRL | Dieudonne NDAYAKIRE | EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL | Fashion Computers | PHARMA LOGISTICS

Other related companies as Idcomputing: VD Assurfinance SPRL | Dieudonne NDAYAKIRE | EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL | Fashion Computers | PHARMA LOGISTICS

Idcomputing is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Angleur, BE-4031 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Idcomputing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879730224. Het bedrijf Idcomputing bevindt zich op het adres: 198 rue renory. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Idcomputing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Idcomputing is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Idcomputing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Idcomputing, openstaande posities, locatie van Idcomputing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Idcomputing is a company, that was registered 2007 in Angleur, BE-4031 - BE region, Belgium. Full name of company is Idcomputing, company assigned to the tax number BE01879730224. The company Idcomputing is located at the address: 198 rue renory. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Idcomputing were not found.
The main activity of Idcomputing is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Idcomputing is not available. You also can look at reviews of Idcomputing, open positions, location of Idcomputing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Idcomputing, Angleur, BE-4031 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Idcomputing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Idcomputing, Angleur, BE-4031 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Idcomputing, employees, financial statistics.