EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL

Contactgegevens EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL

Regio (region): Bruxelles Brabant B1081 - Belgium, België

Adres (address): Rue de la Carriere 40, België

Telefoon (phone): +32479675300 +32479675300

Fax (fax): +32 (61) 945-19-62 +32 (61) 945-19-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL
Products information EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06458007812
Ondernemingsnummer: 3716644287
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL
(Get full report from official database of BE for EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL
Addition kinds of activities for EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL

449901. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
50639903. generatoren | Generators
51910300. Zaden en bollen | Seeds and bulbs

Werken bij EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Poedercoater (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. Laat een reactie achter voor EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. Leave a respond for EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL. EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL op de google maps. Adres en contacten EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL
Location of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL on the google maps. Address and contacts of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL: Kennes F BVBA | Matthys NV | AB COMPUTERS | Maxcom Systems Antwerpen NV | TAB CONCEPT

Other related companies as EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL: Kennes F BVBA | Matthys NV | AB COMPUTERS | Maxcom Systems Antwerpen NV | TAB CONCEPT

EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles Brabant B1081 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06458007812. Het bedrijf EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Carriere 40. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, openstaande posities, locatie van EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL is a company, that was registered 2000 in Bruxelles Brabant B1081 - Belgium region, Belgium. Full name of company is EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, company assigned to the tax number BE06458007812. The company EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL is located at the address: Rue de la Carriere 40. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL were not found.
The main activity of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL is not available. You also can look at reviews of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, open positions, location of EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, Bruxelles Brabant B1081 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, Bruxelles Brabant B1081 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EL GIBBORS INTERNATIONAL SERVICES SPRL, employees, financial statistics.