ICOBES B.V.B.A

Contactgegevens ICOBES B.V.B.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICOBES B.V.B.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICOBES B.V.B.A

Regio (region): EVERGEM, EAST FLANDRES 9940 - BE, België

Adres (address): DURMAKKER 23, België

Telefoon (phone): 0032092536182 0032092536182

Fax (fax): 0032092532374 0032092532374

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICOBES B.V.B.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICOBES B.V.B.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICOBES B.V.B.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICOBES B.V.B.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICOBES B.V.B.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICOBES B.V.B.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICOBES B.V.B.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICOBES B.V.B.A
Products information ICOBES B.V.B.A

BTW identificatienummer (tax): BE08626983642
Ondernemingsnummer: 1369140625
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ICOBES B.V.B.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICOBES B.V.B.A
(Get full report from official database of BE for ICOBES B.V.B.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICOBES B.V.B.A
Addition kinds of activities for ICOBES B.V.B.A

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
9211. rechtbanken | Courts
449300. jachthavens | Marinas
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
33399906. Cobalt-raffinage (primair) | Cobalt refining (primary)
35489903. Las- en snijapparatuur en accessoires, niet inbegrepen | Welding and cutting apparatus and accessories, nec
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
58129900. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service

Werken bij ICOBES B.V.B.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICOBES B.V.B.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICOBES B.V.B.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICOBES B.V.B.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van ICOBES B.V.B.A in sociale netwerken
Look for responds of ICOBES B.V.B.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICOBES B.V.B.A. Laat een reactie achter voor ICOBES B.V.B.A. ICOBES B.V.B.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICOBES B.V.B.A. Leave a respond for ICOBES B.V.B.A. ICOBES B.V.B.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICOBES B.V.B.A op de google maps. Adres en contacten ICOBES B.V.B.A
Location of ICOBES B.V.B.A on the google maps. Address and contacts of ICOBES B.V.B.A

Andere gerelateerde bedrijven als come ICOBES B.V.B.A ICOBES B.V.B.A: DV Micro BVBA | Comalliance Centre Futur Orcq | Lodestar | FENIKS DESIGN NV | DE MOL M

Other related companies as ICOBES B.V.B.A: DV Micro BVBA | Comalliance Centre Futur Orcq | Lodestar | FENIKS DESIGN NV | DE MOL M

ICOBES B.V.B.A is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio EVERGEM, EAST FLANDRES 9940 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ICOBES B.V.B.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08626983642. Het bedrijf ICOBES B.V.B.A bevindt zich op het adres: DURMAKKER 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ICOBES B.V.B.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICOBES B.V.B.A is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICOBES B.V.B.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICOBES B.V.B.A, openstaande posities, locatie van ICOBES B.V.B.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICOBES B.V.B.A is a company, that was registered 2003 in EVERGEM, EAST FLANDRES 9940 - BE region, Belgium. Full name of company is ICOBES B.V.B.A, company assigned to the tax number BE08626983642. The company ICOBES B.V.B.A is located at the address: DURMAKKER 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ICOBES B.V.B.A were not found.
The main activity of ICOBES B.V.B.A is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ICOBES B.V.B.A is not available. You also can look at reviews of ICOBES B.V.B.A, open positions, location of ICOBES B.V.B.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICOBES B.V.B.A, EVERGEM, EAST FLANDRES 9940 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICOBES B.V.B.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICOBES B.V.B.A, EVERGEM, EAST FLANDRES 9940 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICOBES B.V.B.A, employees, financial statistics.