HAUBEN ALEXANDRE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HAUBEN ALEXANDRE
Private companiesHealth Services • HAUBEN ALEXANDRE

Contactgegevens HAUBEN ALEXANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUBEN ALEXANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUBEN ALEXANDRE

Regio (region): 1200 - Brussels - Belgium, België

Adres (address): 149 Bd BRAND WHITLOCK, België

Telefoon (phone): +32.2.7343878 +32.2.7343878

Fax (fax): +32.2.7343878 +32.2.7343878

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUBEN ALEXANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUBEN ALEXANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUBEN ALEXANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUBEN ALEXANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUBEN ALEXANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUBEN ALEXANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUBEN ALEXANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUBEN ALEXANDRE
Products information HAUBEN ALEXANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE02424926757
Ondernemingsnummer: 2219207763
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HAUBEN ALEXANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUBEN ALEXANDRE
(Get full report from official database of BE for HAUBEN ALEXANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUBEN ALEXANDRE
Addition kinds of activities for HAUBEN ALEXANDRE

02599902. Ganzenboerderij | Geese farm
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
38249902. Meetinstrumenten voor het berekenen van druk temperatuur correcties | Gauges for computing pressure temperature corrections
50640207. Videocamera-audio-recorders (camcorders) | Video camera-audio recorders (camcorders)
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
79991501. Luchtspoor of skilift, amusement of schilderachtig | Aerial tramway or ski lift, amusement or scenic
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij HAUBEN ALEXANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUBEN ALEXANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUBEN ALEXANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUBEN ALEXANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

Zoek naar antwoorden van HAUBEN ALEXANDRE in sociale netwerken
Look for responds of HAUBEN ALEXANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUBEN ALEXANDRE. Laat een reactie achter voor HAUBEN ALEXANDRE. HAUBEN ALEXANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUBEN ALEXANDRE. Leave a respond for HAUBEN ALEXANDRE. HAUBEN ALEXANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUBEN ALEXANDRE op de google maps. Adres en contacten HAUBEN ALEXANDRE
Location of HAUBEN ALEXANDRE on the google maps. Address and contacts of HAUBEN ALEXANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUBEN ALEXANDRE HAUBEN ALEXANDRE: Depicker Carrosserie BVBA | Buderus Verwarming - Chauffage | Gv/Company S.A. | DMDS Ltd. - European Marketing Office | ecom4b

Other related companies as HAUBEN ALEXANDRE: Depicker Carrosserie BVBA | Buderus Verwarming - Chauffage | Gv/Company S.A. | DMDS Ltd. - European Marketing Office | ecom4b

HAUBEN ALEXANDRE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio 1200 - Brussels - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUBEN ALEXANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02424926757. Het bedrijf HAUBEN ALEXANDRE bevindt zich op het adres: 149 Bd BRAND WHITLOCK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 404,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HAUBEN ALEXANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAUBEN ALEXANDRE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUBEN ALEXANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUBEN ALEXANDRE, openstaande posities, locatie van HAUBEN ALEXANDRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAUBEN ALEXANDRE is a company, that was registered 2012 in 1200 - Brussels - Belgium region, Belgium. Full name of company is HAUBEN ALEXANDRE, company assigned to the tax number BE02424926757. The company HAUBEN ALEXANDRE is located at the address: 149 Bd BRAND WHITLOCK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 404,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HAUBEN ALEXANDRE were not found.
The main activity of HAUBEN ALEXANDRE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUBEN ALEXANDRE is not available. You also can look at reviews of HAUBEN ALEXANDRE, open positions, location of HAUBEN ALEXANDRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUBEN ALEXANDRE, 1200 - Brussels - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUBEN ALEXANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUBEN ALEXANDRE, 1200 - Brussels - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUBEN ALEXANDRE, employees, financial statistics.