Depicker Carrosserie BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Depicker Carrosserie BVBA
Private companiesHealth Services • Depicker Carrosserie BVBA

Contactgegevens Depicker Carrosserie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depicker Carrosserie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depicker Carrosserie BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Stasegemsesteenweg 1,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 35 97; 0478 55 70 64 056 22 35 97; 0478 55 70 64

Fax (fax): 056 22 36 97 056 22 36 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depicker Carrosserie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depicker Carrosserie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depicker Carrosserie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depicker Carrosserie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depicker Carrosserie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depicker Carrosserie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depicker Carrosserie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depicker Carrosserie BVBA
Products information Depicker Carrosserie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04914703369
Ondernemingsnummer: 8647583007
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Depicker Carrosserie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depicker Carrosserie BVBA
(Get full report from official database of BE for Depicker Carrosserie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depicker Carrosserie BVBA
Addition kinds of activities for Depicker Carrosserie BVBA

13899918. Rennen, snijden en trekken van kappen, buizen en staven | Running, cutting, and pulling casings, tubes and rods
17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
27820301. Bibliotheekbinders, looseleaf | Library binders, looseleaf
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
38410214. Tonometers, medisch | Tonometers, medical
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij Depicker Carrosserie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depicker Carrosserie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depicker Carrosserie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depicker Carrosserie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van Depicker Carrosserie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Depicker Carrosserie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depicker Carrosserie BVBA. Laat een reactie achter voor Depicker Carrosserie BVBA. Depicker Carrosserie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depicker Carrosserie BVBA. Leave a respond for Depicker Carrosserie BVBA. Depicker Carrosserie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depicker Carrosserie BVBA op de google maps. Adres en contacten Depicker Carrosserie BVBA
Location of Depicker Carrosserie BVBA on the google maps. Address and contacts of Depicker Carrosserie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Depicker Carrosserie BVBA Depicker Carrosserie BVBA: SAVELKOUL- VANDENREYT-VERHEYEN | Van Dijck Hippotherapie | De Meuter NV | L.V.S. BVBA | Stubbe B.V.B.A.

Other related companies as Depicker Carrosserie BVBA: SAVELKOUL- VANDENREYT-VERHEYEN | Van Dijck Hippotherapie | De Meuter NV | L.V.S. BVBA | Stubbe B.V.B.A.

Depicker Carrosserie BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Depicker Carrosserie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04914703369. Het bedrijf Depicker Carrosserie BVBA bevindt zich op het adres: Stasegemsesteenweg 1,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Depicker Carrosserie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depicker Carrosserie BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depicker Carrosserie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depicker Carrosserie BVBA, openstaande posities, locatie van Depicker Carrosserie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Depicker Carrosserie BVBA is a company, that was registered 2007 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Depicker Carrosserie BVBA, company assigned to the tax number BE04914703369. The company Depicker Carrosserie BVBA is located at the address: Stasegemsesteenweg 1,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Depicker Carrosserie BVBA were not found.
The main activity of Depicker Carrosserie BVBA is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Depicker Carrosserie BVBA is not available. You also can look at reviews of Depicker Carrosserie BVBA, open positions, location of Depicker Carrosserie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depicker Carrosserie BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depicker Carrosserie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depicker Carrosserie BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depicker Carrosserie BVBA, employees, financial statistics.