HUGUENIN, Gilles

Contactgegevens HUGUENIN, Gilles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGUENIN, Gilles: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGUENIN, Gilles

Regio (region): Brussels Brussels - BE, België

Adres (address): rue des Hiboux 79, België

Telefoon (phone): +3227728270 +3227728270

Fax (fax): +32 (53) 383-39-48 +32 (53) 383-39-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGUENIN, Gilles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGUENIN, Gilles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGUENIN, Gilles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGUENIN, Gilles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGUENIN, Gilles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGUENIN, Gilles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGUENIN, Gilles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGUENIN, Gilles
Products information HUGUENIN, Gilles

BTW identificatienummer (tax): BE03253295898
Ondernemingsnummer: 6571990966
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HUGUENIN, Gilles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGUENIN, Gilles
(Get full report from official database of BE for HUGUENIN, Gilles)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGUENIN, Gilles
Addition kinds of activities for HUGUENIN, Gilles

799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
28650314. Kleurstof (cyclische) tussenproducten | Dye (cyclic) intermediates
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
39310502. Beiaardbellen | Carillon bells
39990817. Klatergoud | Tinsel

Werken bij HUGUENIN, Gilles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGUENIN, Gilles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGUENIN, Gilles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGUENIN, Gilles. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

  • Samensteller (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt is TRIXXO Jobs op zoek naar gemotiveerde lassers/samenstellers.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van HUGUENIN, Gilles in sociale netwerken
Look for responds of HUGUENIN, Gilles in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGUENIN, Gilles. Laat een reactie achter voor HUGUENIN, Gilles. HUGUENIN, Gilles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGUENIN, Gilles. Leave a respond for HUGUENIN, Gilles. HUGUENIN, Gilles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGUENIN, Gilles op de google maps. Adres en contacten HUGUENIN, Gilles
Location of HUGUENIN, Gilles on the google maps. Address and contacts of HUGUENIN, Gilles

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGUENIN, Gilles HUGUENIN, Gilles: Clôtures Leblanc SA | Joly BVBA | Fred Lift | All Freight Coördinators N.V. | European Liberal, Democrat and Reform Party

Other related companies as HUGUENIN, Gilles: Clôtures Leblanc SA | Joly BVBA | Fred Lift | All Freight Coördinators N.V. | European Liberal, Democrat and Reform Party

HUGUENIN, Gilles is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGUENIN, Gilles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03253295898. Het bedrijf HUGUENIN, Gilles bevindt zich op het adres: rue des Hiboux 79. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HUGUENIN, Gilles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUGUENIN, Gilles is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGUENIN, Gilles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGUENIN, Gilles, openstaande posities, locatie van HUGUENIN, Gilles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUGUENIN, Gilles is a company, that was registered 2001 in Brussels Brussels - BE region, Belgium. Full name of company is HUGUENIN, Gilles, company assigned to the tax number BE03253295898. The company HUGUENIN, Gilles is located at the address: rue des Hiboux 79. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HUGUENIN, Gilles were not found.
The main activity of HUGUENIN, Gilles is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGUENIN, Gilles is not available. You also can look at reviews of HUGUENIN, Gilles, open positions, location of HUGUENIN, Gilles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGUENIN, Gilles, Brussels Brussels - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGUENIN, Gilles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGUENIN, Gilles, Brussels Brussels - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGUENIN, Gilles, employees, financial statistics.