Fred Lift

Contactgegevens Fred Lift: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fred Lift: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fred Lift

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Florimond De Pauwstraat 29,1070, België

Telefoon (phone): 02 215 91 07 02 215 91 07

Fax (fax): 02 215 91 07 02 215 91 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fred Lift: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fred Lift"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fred Lift"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fred Lift, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fred Lift. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fred Lift, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fred Lift. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fred Lift
Products information Fred Lift

BTW identificatienummer (tax): BE08037841796
Ondernemingsnummer: 4092376708
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Fred Lift zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fred Lift
(Get full report from official database of BE for Fred Lift)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fred Lift
Addition kinds of activities for Fred Lift

249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
272100. periodieken | Periodicals
22111204. Chambrays | Chambrays
27520703. Tickets, gelithografeerd | Tickets, lithographed
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
38120403. sextanten | Sextants
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair
79220201. Balletproductie | Ballet production

Werken bij Fred Lift: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fred Lift: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fred Lift. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fred Lift. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Fred Lift in sociale netwerken
Look for responds of Fred Lift in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fred Lift. Laat een reactie achter voor Fred Lift. Fred Lift bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fred Lift. Leave a respond for Fred Lift. Fred Lift on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fred Lift op de google maps. Adres en contacten Fred Lift
Location of Fred Lift on the google maps. Address and contacts of Fred Lift

Andere gerelateerde bedrijven als come Fred Lift Fred Lift: Design Studio Novum BVBA | Prorest sca-Van Krevelen | Centre Culturel d'Ottignies L.L.N. | Bureau d'Etudes C.K. | Margo Briessinck

Other related companies as Fred Lift: Design Studio Novum BVBA | Prorest sca-Van Krevelen | Centre Culturel d'Ottignies L.L.N. | Bureau d'Etudes C.K. | Margo Briessinck

Fred Lift is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Fred Lift, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08037841796. Het bedrijf Fred Lift bevindt zich op het adres: Florimond De Pauwstraat 29,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Fred Lift zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fred Lift is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fred Lift is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fred Lift, openstaande posities, locatie van Fred Lift op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fred Lift is a company, that was registered 2001 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Fred Lift, company assigned to the tax number BE08037841796. The company Fred Lift is located at the address: Florimond De Pauwstraat 29,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Fred Lift were not found.
The main activity of Fred Lift is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fred Lift is not available. You also can look at reviews of Fred Lift, open positions, location of Fred Lift on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fred Lift, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fred Lift, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fred Lift, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fred Lift, employees, financial statistics.