B & S Associates SA

Contactgegevens B & S Associates SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & S Associates SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & S Associates SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Rue de Namur 102,1300, België

Telefoon (phone): 010 24 25 96 010 24 25 96

Fax (fax): 010 88 95 85 010 88 95 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & S Associates SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & S Associates SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & S Associates SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & S Associates SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & S Associates SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & S Associates SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & S Associates SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & S Associates SA
Products information B & S Associates SA

BTW identificatienummer (tax): BE04431030273
Ondernemingsnummer: 4023162841
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B & S Associates SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & S Associates SA
(Get full report from official database of BE for B & S Associates SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & S Associates SA
Addition kinds of activities for B & S Associates SA

953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
34940101. Koppelingen, behalve druk en grondpijp | Couplings, except pressure and soil pipe
39519903. Vulpenen en vulpentafelsets | Fountain pens and fountain pen desk sets
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
50870401. Boot en schoen gesneden voorraad en bevindingen | Boot and shoe cut stock and findings

Werken bij B & S Associates SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & S Associates SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & S Associates SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & S Associates SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

Zoek naar antwoorden van B & S Associates SA in sociale netwerken
Look for responds of B & S Associates SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & S Associates SA. Laat een reactie achter voor B & S Associates SA. B & S Associates SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & S Associates SA. Leave a respond for B & S Associates SA. B & S Associates SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & S Associates SA op de google maps. Adres en contacten B & S Associates SA
Location of B & S Associates SA on the google maps. Address and contacts of B & S Associates SA

Andere gerelateerde bedrijven als come B & S Associates SA B & S Associates SA: VANDERVENNET, VALCKE & VAN BRABANT CVBA | Mels Containerdienst BVBA | Poppe | Art Project Management bvba | Paul M. Tulkens

Other related companies as B & S Associates SA: VANDERVENNET, VALCKE & VAN BRABANT CVBA | Mels Containerdienst BVBA | Poppe | Art Project Management bvba | Paul M. Tulkens

B & S Associates SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is B & S Associates SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431030273. Het bedrijf B & S Associates SA bevindt zich op het adres: Rue de Namur 102,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B & S Associates SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & S Associates SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & S Associates SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & S Associates SA, openstaande posities, locatie van B & S Associates SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & S Associates SA is a company, that was registered 2006 in Wavre region, Belgium. Full name of company is B & S Associates SA, company assigned to the tax number BE04431030273. The company B & S Associates SA is located at the address: Rue de Namur 102,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B & S Associates SA were not found.
The main activity of B & S Associates SA is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B & S Associates SA is not available. You also can look at reviews of B & S Associates SA, open positions, location of B & S Associates SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & S Associates SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & S Associates SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & S Associates SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & S Associates SA, employees, financial statistics.