Paul M. Tulkens

Contactgegevens Paul M. Tulkens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paul M. Tulkens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paul M. Tulkens

Regio (region): Bruxelles, B-1200 - BE, België

Adres (address): UCL 73.70 avenue E. Mounier 73, België

Telefoon (phone): 32-2-762.21.36 32-2-762.21.36

Fax (fax): 32-2-764.73.73 32-2-764.73.73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paul M. Tulkens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paul M. Tulkens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paul M. Tulkens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paul M. Tulkens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paul M. Tulkens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paul M. Tulkens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paul M. Tulkens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paul M. Tulkens
Products information Paul M. Tulkens

BTW identificatienummer (tax): BE03142608642
Ondernemingsnummer: 5447265625
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Paul M. Tulkens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paul M. Tulkens
(Get full report from official database of BE for Paul M. Tulkens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paul M. Tulkens
Addition kinds of activities for Paul M. Tulkens

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
50230302. gordijnen | Draperies
51719901. Petroleumcentrales | Petroleum bulk stations
58120402. Cafetaria | Cafeteria

Werken bij Paul M. Tulkens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paul M. Tulkens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paul M. Tulkens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paul M. Tulkens. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van Paul M. Tulkens in sociale netwerken
Look for responds of Paul M. Tulkens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paul M. Tulkens. Laat een reactie achter voor Paul M. Tulkens. Paul M. Tulkens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paul M. Tulkens. Leave a respond for Paul M. Tulkens. Paul M. Tulkens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paul M. Tulkens op de google maps. Adres en contacten Paul M. Tulkens
Location of Paul M. Tulkens on the google maps. Address and contacts of Paul M. Tulkens

Andere gerelateerde bedrijven als come Paul M. Tulkens Paul M. Tulkens: Verdesign | Legrand Ingénierie SCRL | Willemyns & Lemmens | Enib SPRL | FAIR PLAY COMPUTERS

Other related companies as Paul M. Tulkens: Verdesign | Legrand Ingénierie SCRL | Willemyns & Lemmens | Enib SPRL | FAIR PLAY COMPUTERS

Paul M. Tulkens is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles, B-1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Paul M. Tulkens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03142608642. Het bedrijf Paul M. Tulkens bevindt zich op het adres: UCL 73.70 avenue E. Mounier 73. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 357,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Paul M. Tulkens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paul M. Tulkens is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paul M. Tulkens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paul M. Tulkens, openstaande posities, locatie van Paul M. Tulkens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paul M. Tulkens is a company, that was registered 2010 in Bruxelles, B-1200 - BE region, Belgium. Full name of company is Paul M. Tulkens, company assigned to the tax number BE03142608642. The company Paul M. Tulkens is located at the address: UCL 73.70 avenue E. Mounier 73. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 357,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Paul M. Tulkens were not found.
The main activity of Paul M. Tulkens is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Paul M. Tulkens is not available. You also can look at reviews of Paul M. Tulkens, open positions, location of Paul M. Tulkens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paul M. Tulkens, Bruxelles, B-1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paul M. Tulkens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paul M. Tulkens, Bruxelles, B-1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paul M. Tulkens, employees, financial statistics.