Gerard Cito

Contactgegevens Gerard Cito: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerard Cito: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerard Cito

Regio (region): Brussesls, 1050 - BE, België

Adres (address): Chee de Vleurgat 306 B3, België

Telefoon (phone): 3226401927 3226401927

Fax (fax): 3226499724 3226499724

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerard Cito: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerard Cito"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerard Cito"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerard Cito, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerard Cito. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerard Cito, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerard Cito. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerard Cito
Products information Gerard Cito

BTW identificatienummer (tax): BE01488342285
Ondernemingsnummer: 1702301025
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Gerard Cito zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerard Cito
(Get full report from official database of BE for Gerard Cito)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerard Cito
Addition kinds of activities for Gerard Cito

081199. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
733699. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
80210200. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices

Werken bij Gerard Cito: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerard Cito: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerard Cito. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerard Cito. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

Zoek naar antwoorden van Gerard Cito in sociale netwerken
Look for responds of Gerard Cito in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerard Cito. Laat een reactie achter voor Gerard Cito. Gerard Cito bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerard Cito. Leave a respond for Gerard Cito. Gerard Cito on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerard Cito op de google maps. Adres en contacten Gerard Cito
Location of Gerard Cito on the google maps. Address and contacts of Gerard Cito

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerard Cito Gerard Cito: BAERT TONY SCHILDERWERKEN | De Winter B.V.B.A. | Parys-Printing N.V. | Association of Cities and Regions for Recycling | Reinardts

Other related companies as Gerard Cito: BAERT TONY SCHILDERWERKEN | De Winter B.V.B.A. | Parys-Printing N.V. | Association of Cities and Regions for Recycling | Reinardts

Gerard Cito is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussesls, 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerard Cito, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01488342285. Het bedrijf Gerard Cito bevindt zich op het adres: Chee de Vleurgat 306 B3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 301,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Gerard Cito zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gerard Cito is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerard Cito is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerard Cito, openstaande posities, locatie van Gerard Cito op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gerard Cito is a company, that was registered 1993 in Brussesls, 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Gerard Cito, company assigned to the tax number BE01488342285. The company Gerard Cito is located at the address: Chee de Vleurgat 306 B3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 301,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Gerard Cito were not found.
The main activity of Gerard Cito is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerard Cito is not available. You also can look at reviews of Gerard Cito, open positions, location of Gerard Cito on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerard Cito, Brussesls, 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerard Cito, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerard Cito, Brussesls, 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerard Cito, employees, financial statistics.