Association of Cities and Regions for Recycling

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Association of Cities and Regions for Recycling
Private companiesOil and Gas Extraction • Association of Cities and Regions for Recycling

Contactgegevens Association of Cities and Regions for Recycling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association of Cities and Regions for Recycling: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association of Cities and Regions for Recycling

Regio (region): Brussels 1200 - Belgium, België

Adres (address): Gulledelle 100, België

Telefoon (phone): +44 24 7623 6500 +44 24 7623 6500

Fax (fax): +44 24 7623 6630 +44 24 7623 6630

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association of Cities and Regions for Recycling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association of Cities and Regions for Recycling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association of Cities and Regions for Recycling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association of Cities and Regions for Recycling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association of Cities and Regions for Recycling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association of Cities and Regions for Recycling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association of Cities and Regions for Recycling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association of Cities and Regions for Recycling
Products information Association of Cities and Regions for Recycling

BTW identificatienummer (tax): BE08572052001
Ondernemingsnummer: 3133544921
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Association of Cities and Regions for Recycling zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association of Cities and Regions for Recycling
(Get full report from official database of BE for Association of Cities and Regions for Recycling)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association of Cities and Regions for Recycling
Addition kinds of activities for Association of Cities and Regions for Recycling

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
20879900. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
57190110. Barbecuegrills | Barbeque grills

Werken bij Association of Cities and Regions for Recycling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association of Cities and Regions for Recycling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association of Cities and Regions for Recycling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association of Cities and Regions for Recycling. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van Association of Cities and Regions for Recycling in sociale netwerken
Look for responds of Association of Cities and Regions for Recycling in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association of Cities and Regions for Recycling. Laat een reactie achter voor Association of Cities and Regions for Recycling. Association of Cities and Regions for Recycling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association of Cities and Regions for Recycling. Leave a respond for Association of Cities and Regions for Recycling. Association of Cities and Regions for Recycling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association of Cities and Regions for Recycling op de google maps. Adres en contacten Association of Cities and Regions for Recycling
Location of Association of Cities and Regions for Recycling on the google maps. Address and contacts of Association of Cities and Regions for Recycling

Andere gerelateerde bedrijven als come Association of Cities and Regions for Recycling Association of Cities and Regions for Recycling: Teledic | DE GRANDE ROGER NV | Mekong Consulting | Primo-Somadec | palumbo antonio

Other related companies as Association of Cities and Regions for Recycling: Teledic | DE GRANDE ROGER NV | Mekong Consulting | Primo-Somadec | palumbo antonio

Association of Cities and Regions for Recycling is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussels 1200 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Association of Cities and Regions for Recycling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08572052001. Het bedrijf Association of Cities and Regions for Recycling bevindt zich op het adres: Gulledelle 100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Association of Cities and Regions for Recycling zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association of Cities and Regions for Recycling is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association of Cities and Regions for Recycling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association of Cities and Regions for Recycling, openstaande posities, locatie van Association of Cities and Regions for Recycling op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Association of Cities and Regions for Recycling is a company, that was registered 1990 in Brussels 1200 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Association of Cities and Regions for Recycling, company assigned to the tax number BE08572052001. The company Association of Cities and Regions for Recycling is located at the address: Gulledelle 100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Association of Cities and Regions for Recycling were not found.
The main activity of Association of Cities and Regions for Recycling is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Association of Cities and Regions for Recycling is not available. You also can look at reviews of Association of Cities and Regions for Recycling, open positions, location of Association of Cities and Regions for Recycling on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association of Cities and Regions for Recycling, Brussels 1200 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association of Cities and Regions for Recycling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association of Cities and Regions for Recycling, Brussels 1200 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association of Cities and Regions for Recycling, employees, financial statistics.