Garage Thiry SPRL

Contactgegevens Garage Thiry SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Thiry SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Thiry SPRL

Regio (region): Habay Luxembourg 6720 - BE, België

Adres (address): Avenue de la Gare 11, België

Telefoon (phone): 32 63 42 22 38 32 63 42 22 38

Fax (fax): +32 (61) 451-58-71 +32 (61) 451-58-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Thiry SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Thiry SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Thiry SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Thiry SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Thiry SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Thiry SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Thiry SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Thiry SPRL
Products information Garage Thiry SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01034332275
Ondernemingsnummer: 2605102539
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Garage Thiry SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Thiry SPRL
(Get full report from official database of BE for Garage Thiry SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Thiry SPRL
Addition kinds of activities for Garage Thiry SPRL

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
34989906. Pijpsystemen voor pulp-, papier- en chemische industrie | Piping systems for pulp, paper, and chemical industries
36740109. Variabele capacitiedioden | Variable capacitance diodes
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij Garage Thiry SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Thiry SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Thiry SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Thiry SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van Garage Thiry SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Garage Thiry SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Thiry SPRL. Laat een reactie achter voor Garage Thiry SPRL. Garage Thiry SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Thiry SPRL. Leave a respond for Garage Thiry SPRL. Garage Thiry SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Thiry SPRL op de google maps. Adres en contacten Garage Thiry SPRL
Location of Garage Thiry SPRL on the google maps. Address and contacts of Garage Thiry SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Thiry SPRL Garage Thiry SPRL: Jobé Chauffage & Fils | AMPE L | TAPIJTEN GALERIJ | VANLOOT nv JOFRAVAN NV | Lefevre Products N.V.

Other related companies as Garage Thiry SPRL: Jobé Chauffage & Fils | AMPE L | TAPIJTEN GALERIJ | VANLOOT nv JOFRAVAN NV | Lefevre Products N.V.

Garage Thiry SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Habay Luxembourg 6720 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Thiry SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01034332275. Het bedrijf Garage Thiry SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Gare 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Garage Thiry SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Thiry SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Thiry SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Thiry SPRL, openstaande posities, locatie van Garage Thiry SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage Thiry SPRL is a company, that was registered 2011 in Habay Luxembourg 6720 - BE region, Belgium. Full name of company is Garage Thiry SPRL, company assigned to the tax number BE01034332275. The company Garage Thiry SPRL is located at the address: Avenue de la Gare 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Garage Thiry SPRL were not found.
The main activity of Garage Thiry SPRL is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Thiry SPRL is not available. You also can look at reviews of Garage Thiry SPRL, open positions, location of Garage Thiry SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Thiry SPRL, Habay Luxembourg 6720 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Thiry SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Thiry SPRL, Habay Luxembourg 6720 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Thiry SPRL, employees, financial statistics.