VANLOOT nv JOFRAVAN NV

Contactgegevens VANLOOT nv JOFRAVAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANLOOT nv JOFRAVAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANLOOT nv JOFRAVAN NV

Regio (region): Ieper (Vlamertinge), België

Adres (address): Aernoud Porreyestraat 16,8908, België

Telefoon (phone): 057 21 71 71; 0496 16 60 10 057 21 71 71; 0496 16 60 10

Fax (fax): 057 21 56 17 057 21 56 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANLOOT nv JOFRAVAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANLOOT nv JOFRAVAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANLOOT nv JOFRAVAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANLOOT nv JOFRAVAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANLOOT nv JOFRAVAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANLOOT nv JOFRAVAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANLOOT nv JOFRAVAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANLOOT nv JOFRAVAN NV
Products information VANLOOT nv JOFRAVAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09621795654
Ondernemingsnummer: 9735778808
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VANLOOT nv JOFRAVAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANLOOT nv JOFRAVAN NV
(Get full report from official database of BE for VANLOOT nv JOFRAVAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANLOOT nv JOFRAVAN NV
Addition kinds of activities for VANLOOT nv JOFRAVAN NV

541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
622199. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto

Werken bij VANLOOT nv JOFRAVAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANLOOT nv JOFRAVAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANLOOT nv JOFRAVAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANLOOT nv JOFRAVAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van VANLOOT nv JOFRAVAN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANLOOT nv JOFRAVAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANLOOT nv JOFRAVAN NV. Laat een reactie achter voor VANLOOT nv JOFRAVAN NV. VANLOOT nv JOFRAVAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANLOOT nv JOFRAVAN NV. Leave a respond for VANLOOT nv JOFRAVAN NV. VANLOOT nv JOFRAVAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANLOOT nv JOFRAVAN NV op de google maps. Adres en contacten VANLOOT nv JOFRAVAN NV
Location of VANLOOT nv JOFRAVAN NV on the google maps. Address and contacts of VANLOOT nv JOFRAVAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANLOOT nv JOFRAVAN NV VANLOOT nv JOFRAVAN NV: Pensaert M | MALLEFROY MAARTEN | De Boei | Groven BVBA | World Trade Center

Other related companies as VANLOOT nv JOFRAVAN NV: Pensaert M | MALLEFROY MAARTEN | De Boei | Groven BVBA | World Trade Center

VANLOOT nv JOFRAVAN NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ieper (Vlamertinge), België. De volledige naam van het bedrijf is VANLOOT nv JOFRAVAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09621795654. Het bedrijf VANLOOT nv JOFRAVAN NV bevindt zich op het adres: Aernoud Porreyestraat 16,8908. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VANLOOT nv JOFRAVAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANLOOT nv JOFRAVAN NV is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANLOOT nv JOFRAVAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANLOOT nv JOFRAVAN NV, openstaande posities, locatie van VANLOOT nv JOFRAVAN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANLOOT nv JOFRAVAN NV is a company, that was registered 1996 in Ieper (Vlamertinge) region, Belgium. Full name of company is VANLOOT nv JOFRAVAN NV, company assigned to the tax number BE09621795654. The company VANLOOT nv JOFRAVAN NV is located at the address: Aernoud Porreyestraat 16,8908. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VANLOOT nv JOFRAVAN NV were not found.
The main activity of VANLOOT nv JOFRAVAN NV is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANLOOT nv JOFRAVAN NV is not available. You also can look at reviews of VANLOOT nv JOFRAVAN NV, open positions, location of VANLOOT nv JOFRAVAN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANLOOT nv JOFRAVAN NV, Ieper (Vlamertinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANLOOT nv JOFRAVAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANLOOT nv JOFRAVAN NV, Ieper (Vlamertinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANLOOT nv JOFRAVAN NV, employees, financial statistics.