GDI nv

Contactgegevens GDI nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GDI nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

GDI nv

Regio (region): Izegem, B 8700 - BE, België

Adres (address): Wolvenhofstraat 12, België

Telefoon (phone): 32 51 313628 32 51 313628

Fax (fax): 32 51 314881 32 51 314881

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GDI nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GDI nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GDI nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GDI nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GDI nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GDI nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GDI nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GDI nv
Products information GDI nv

BTW identificatienummer (tax): BE08114471435
Ondernemingsnummer: 4871032714
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GDI nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GDI nv
(Get full report from official database of BE for GDI nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor GDI nv
Addition kinds of activities for GDI nv

782999. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive

Werken bij GDI nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GDI nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GDI nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GDI nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van GDI nv in sociale netwerken
Look for responds of GDI nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor GDI nv. Laat een reactie achter voor GDI nv. GDI nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GDI nv. Leave a respond for GDI nv. GDI nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GDI nv op de google maps. Adres en contacten GDI nv
Location of GDI nv on the google maps. Address and contacts of GDI nv

Andere gerelateerde bedrijven als come GDI nv GDI nv: LAURENTY | Annover | Grimex BVBA | Graphic Screen International NV | Bonneure

Other related companies as GDI nv: LAURENTY | Annover | Grimex BVBA | Graphic Screen International NV | Bonneure

GDI nv is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Izegem, B 8700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GDI nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08114471435. Het bedrijf GDI nv bevindt zich op het adres: Wolvenhofstraat 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GDI nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GDI nv is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GDI nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GDI nv, openstaande posities, locatie van GDI nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GDI nv is a company, that was registered 2014 in Izegem, B 8700 - BE region, Belgium. Full name of company is GDI nv, company assigned to the tax number BE08114471435. The company GDI nv is located at the address: Wolvenhofstraat 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GDI nv were not found.
The main activity of GDI nv is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GDI nv is not available. You also can look at reviews of GDI nv, open positions, location of GDI nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GDI nv, Izegem, B 8700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GDI nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GDI nv, Izegem, B 8700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GDI nv, employees, financial statistics.