LAURENTY

Contactgegevens LAURENTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENTY

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Charles Demeerstraat 63,1020, België

Telefoon (phone): 02 421 56 80; 03 457 87 86 02 421 56 80; 03 457 87 86

Fax (fax): 03 457 77 60; 02 421 56 89 03 457 77 60; 02 421 56 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENTY
Products information LAURENTY

BTW identificatienummer (tax): BE03454071044
Ondernemingsnummer: 9483093261
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LAURENTY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENTY
(Get full report from official database of BE for LAURENTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENTY
Addition kinds of activities for LAURENTY

122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
42149900. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij LAURENTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENTY. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

Zoek naar antwoorden van LAURENTY in sociale netwerken
Look for responds of LAURENTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENTY. Laat een reactie achter voor LAURENTY. LAURENTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENTY. Leave a respond for LAURENTY. LAURENTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENTY op de google maps. Adres en contacten LAURENTY
Location of LAURENTY on the google maps. Address and contacts of LAURENTY

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENTY LAURENTY: Demey L | Jivé Décor SPRL | Speculoos SPRL | Van Heesvelde BVBA | MICUCCI, DANIEL

Other related companies as LAURENTY: Demey L | Jivé Décor SPRL | Speculoos SPRL | Van Heesvelde BVBA | MICUCCI, DANIEL

LAURENTY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03454071044. Het bedrijf LAURENTY bevindt zich op het adres: Charles Demeerstraat 63,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LAURENTY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENTY is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENTY, openstaande posities, locatie van LAURENTY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAURENTY is a company, that was registered 2018 in Brussel region, Belgium. Full name of company is LAURENTY, company assigned to the tax number BE03454071044. The company LAURENTY is located at the address: Charles Demeerstraat 63,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LAURENTY were not found.
The main activity of LAURENTY is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENTY is not available. You also can look at reviews of LAURENTY, open positions, location of LAURENTY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENTY, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENTY, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENTY, employees, financial statistics.