Frederik De Bleser

Contactgegevens Frederik De Bleser: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frederik De Bleser: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frederik De Bleser

Regio (region): 2970 - Schilde - Belgium, België

Adres (address): Kleinhoefsedreef 3, België

Telefoon (phone): +32 3 3831468 +32 3 3831468

Fax (fax): +32 (16) 397-41-30 +32 (16) 397-41-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frederik De Bleser: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frederik De Bleser"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frederik De Bleser"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frederik De Bleser, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frederik De Bleser. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frederik De Bleser, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frederik De Bleser. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frederik De Bleser
Products information Frederik De Bleser

BTW identificatienummer (tax): BE03561187744
Ondernemingsnummer: 2442504882
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Frederik De Bleser zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frederik De Bleser
(Get full report from official database of BE for Frederik De Bleser)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frederik De Bleser
Addition kinds of activities for Frederik De Bleser

245299. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
50459906. Mainframe computers | Mainframe computers
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec

Werken bij Frederik De Bleser: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frederik De Bleser: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frederik De Bleser. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frederik De Bleser. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Frederik De Bleser in sociale netwerken
Look for responds of Frederik De Bleser in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frederik De Bleser. Laat een reactie achter voor Frederik De Bleser. Frederik De Bleser bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frederik De Bleser. Leave a respond for Frederik De Bleser. Frederik De Bleser on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frederik De Bleser op de google maps. Adres en contacten Frederik De Bleser
Location of Frederik De Bleser on the google maps. Address and contacts of Frederik De Bleser

Andere gerelateerde bedrijven als come Frederik De Bleser Frederik De Bleser: Batiselect | DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR | Jamboree | Chteau Des Thermes | KBC CERA Nieuw N.V

Other related companies as Frederik De Bleser: Batiselect | DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR | Jamboree | Chteau Des Thermes | KBC CERA Nieuw N.V

Frederik De Bleser is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio 2970 - Schilde - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Frederik De Bleser, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03561187744. Het bedrijf Frederik De Bleser bevindt zich op het adres: Kleinhoefsedreef 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Frederik De Bleser zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frederik De Bleser is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frederik De Bleser is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frederik De Bleser, openstaande posities, locatie van Frederik De Bleser op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frederik De Bleser is a company, that was registered 2015 in 2970 - Schilde - Belgium region, Belgium. Full name of company is Frederik De Bleser, company assigned to the tax number BE03561187744. The company Frederik De Bleser is located at the address: Kleinhoefsedreef 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Frederik De Bleser were not found.
The main activity of Frederik De Bleser is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Frederik De Bleser is not available. You also can look at reviews of Frederik De Bleser, open positions, location of Frederik De Bleser on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frederik De Bleser, 2970 - Schilde - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frederik De Bleser, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frederik De Bleser, 2970 - Schilde - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frederik De Bleser, employees, financial statistics.