DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR

Contactgegevens DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR

Regio (region): Jabbeke (Varsenare), België

Adres (address): Gistelsteenweg 83,8490, België

Telefoon (phone): 050 38 84 14 050 38 84 14

Fax (fax): 050 39 28 79 050 39 28 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR
Products information DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR

BTW identificatienummer (tax): BE06738708496
Ondernemingsnummer: 8020538330
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR
(Get full report from official database of BE for DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR
Addition kinds of activities for DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
179901. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
20910333. Zalm, gerookt | Salmon, smoked
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
47850202. Inspectie diensten in verband met transport | Inspection services connected with transportation
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR in sociale netwerken
Look for responds of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. Laat een reactie achter voor DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. Leave a respond for DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR. DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR op de google maps. Adres en contacten DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR
Location of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR on the google maps. Address and contacts of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR

Andere gerelateerde bedrijven als come DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR: Everdo BVBA | Tennisclub De Blauwe Reiger BVBA | Hydrosystems N.V. | MIK N.V. | Pharma Support B.V.B.A.

Other related companies as DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR: Everdo BVBA | Tennisclub De Blauwe Reiger BVBA | Hydrosystems N.V. | MIK N.V. | Pharma Support B.V.B.A.

DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Jabbeke (Varsenare), België. De volledige naam van het bedrijf is DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06738708496. Het bedrijf DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR bevindt zich op het adres: Gistelsteenweg 83,8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, openstaande posities, locatie van DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR is a company, that was registered 1989 in Jabbeke (Varsenare) region, Belgium. Full name of company is DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, company assigned to the tax number BE06738708496. The company DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR is located at the address: Gistelsteenweg 83,8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR were not found.
The main activity of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR is not available. You also can look at reviews of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, open positions, location of DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, Jabbeke (Varsenare): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, Jabbeke (Varsenare): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEKETELAERE PARTNERS TOTAALINR, employees, financial statistics.