Food Security

Contactgegevens Food Security: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Food Security: address, phone, fax, email, website, opening hours

Food Security

Regio (region): Brussels Brussels 1000 - BE, België

Adres (address): Avenue de Cortenbergh 172, België

Telefoon (phone): + 32 2 743.08.00 + 32 2 743.08.00

Fax (fax): + 32 2 743.08.18 + 32 2 743.08.18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Food Security: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Food Security"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Food Security"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Food Security, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Food Security. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Food Security, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Food Security. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Food Security
Products information Food Security

BTW identificatienummer (tax): BE06511291503
Ondernemingsnummer: 1645172119
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Food Security zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Food Security
(Get full report from official database of BE for Food Security)

Aanvulling soorten activiteiten voor Food Security
Addition kinds of activities for Food Security

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
38430201. Cement, tandheelkunde | Cement, dental
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture

Werken bij Food Security: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Food Security: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Food Security. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Food Security. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

Zoek naar antwoorden van Food Security in sociale netwerken
Look for responds of Food Security in social networks

Lees alle opmerkingen voor Food Security. Laat een reactie achter voor Food Security. Food Security bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Food Security. Leave a respond for Food Security. Food Security on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Food Security op de google maps. Adres en contacten Food Security
Location of Food Security on the google maps. Address and contacts of Food Security

Andere gerelateerde bedrijven als come Food Security Food Security: Boeket BVBA | ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE | Connection SPRL | Créations Isabelle de Borchgrave | A.T.A. Valves

Other related companies as Food Security: Boeket BVBA | ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE | Connection SPRL | Créations Isabelle de Borchgrave | A.T.A. Valves

Food Security is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Food Security, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06511291503. Het bedrijf Food Security bevindt zich op het adres: Avenue de Cortenbergh 172. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 792,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Food Security zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Food Security is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Food Security is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Food Security, openstaande posities, locatie van Food Security op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Food Security is a company, that was registered 2016 in Brussels Brussels 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Food Security, company assigned to the tax number BE06511291503. The company Food Security is located at the address: Avenue de Cortenbergh 172. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 792,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Food Security were not found.
The main activity of Food Security is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Food Security is not available. You also can look at reviews of Food Security, open positions, location of Food Security on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Food Security, Brussels Brussels 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Food Security, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Food Security, Brussels Brussels 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Food Security, employees, financial statistics.