Flandria Redrij NV

Contactgegevens Flandria Redrij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flandria Redrij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flandria Redrij NV

Regio (region): Antwerpen 2000 - BELGIUM, België

Adres (address): Steenplein, België

Telefoon (phone): 03/231.31.00 03/231.31.00

Fax (fax): +32 (56) 854-76-88 +32 (56) 854-76-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flandria Redrij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flandria Redrij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flandria Redrij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flandria Redrij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flandria Redrij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flandria Redrij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flandria Redrij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flandria Redrij NV
Products information Flandria Redrij NV

BTW identificatienummer (tax): BE03072021484
Ondernemingsnummer: 8794525146
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Flandria Redrij NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flandria Redrij NV
(Get full report from official database of BE for Flandria Redrij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flandria Redrij NV
Addition kinds of activities for Flandria Redrij NV

021401. Geiten | Goats
01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
01819900. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
20320213. Tortillas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tortillas: packaged in cans, jars, etc.
32720313. Douche receptoren, beton | Shower receptors, concrete
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
35679910. Verfbakken en drogen ovens | Paint baking and drying ovens
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
80990202. Hoorproefdienst | Hearing testing service

Werken bij Flandria Redrij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flandria Redrij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flandria Redrij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flandria Redrij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Flandria Redrij NV in sociale netwerken
Look for responds of Flandria Redrij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flandria Redrij NV. Laat een reactie achter voor Flandria Redrij NV. Flandria Redrij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flandria Redrij NV. Leave a respond for Flandria Redrij NV. Flandria Redrij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flandria Redrij NV op de google maps. Adres en contacten Flandria Redrij NV
Location of Flandria Redrij NV on the google maps. Address and contacts of Flandria Redrij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Flandria Redrij NV Flandria Redrij NV: Pima NV | Atelier Ferin SC | AGENCE GOENS BVBA | AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL | AD COPIES

Other related companies as Flandria Redrij NV: Pima NV | Atelier Ferin SC | AGENCE GOENS BVBA | AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL | AD COPIES

Flandria Redrij NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2000 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Flandria Redrij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03072021484. Het bedrijf Flandria Redrij NV bevindt zich op het adres: Steenplein. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Flandria Redrij NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flandria Redrij NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flandria Redrij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flandria Redrij NV, openstaande posities, locatie van Flandria Redrij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flandria Redrij NV is a company, that was registered 1988 in Antwerpen 2000 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Flandria Redrij NV, company assigned to the tax number BE03072021484. The company Flandria Redrij NV is located at the address: Steenplein. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Flandria Redrij NV were not found.
The main activity of Flandria Redrij NV is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Flandria Redrij NV is not available. You also can look at reviews of Flandria Redrij NV, open positions, location of Flandria Redrij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flandria Redrij NV, Antwerpen 2000 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flandria Redrij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flandria Redrij NV, Antwerpen 2000 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flandria Redrij NV, employees, financial statistics.