Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur
Private companiesEducational Services • Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur

Contactgegevens Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur

Regio (region): Bruselas, Bruselas Capital 1210 - BE, België

Adres (address): Rue Royale, 314, België

Telefoon (phone): 32 2 218.24.08 32 2 218.24.08

Fax (fax): 32 2 218.11.57 32 2 218.11.57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur
Products information Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur

BTW identificatienummer (tax): BE09429534912
Ondernemingsnummer: 6911193847
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur
(Get full report from official database of BE for Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur
Addition kinds of activities for Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur

132100. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
73891003. Switchboard operatie, private branch exchanges | Switchboard operation, private branch exchanges
78120101. Cartoon film productie | Cartoon motion picture production
79930101. Juke box | Juke box
92249903. Vuurvaarder's kantoor, overheid | Fire marshals' office, government

Werken bij Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur in sociale netwerken
Look for responds of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Laat een reactie achter voor Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Leave a respond for Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur. Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur op de google maps. Adres en contacten Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur
Location of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur on the google maps. Address and contacts of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur

Andere gerelateerde bedrijven als come Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur: Rosseau H | Inex Information Exchange | Foto Eddy BVBA | Keirsebilck BVBA | Home Goods

Other related companies as Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur: Rosseau H | Inex Information Exchange | Foto Eddy BVBA | Keirsebilck BVBA | Home Goods

Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruselas, Bruselas Capital 1210 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09429534912. Het bedrijf Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur bevindt zich op het adres: Rue Royale, 314. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, openstaande posities, locatie van Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur is a company, that was registered 2000 in Bruselas, Bruselas Capital 1210 - BE region, Belgium. Full name of company is Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, company assigned to the tax number BE09429534912. The company Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur is located at the address: Rue Royale, 314. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur were not found.
The main activity of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur is not available. You also can look at reviews of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, open positions, location of Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, Bruselas, Bruselas Capital 1210 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, Bruselas, Bruselas Capital 1210 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Federacion de Camaras de Comercio Espanolas en Eur, employees, financial statistics.