Inex Information Exchange

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Inex Information Exchange
Private companiesEducational Services • Inex Information Exchange

Contactgegevens Inex Information Exchange: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inex Information Exchange: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inex Information Exchange

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Edith Cavellstraat 135,1180, België

Telefoon (phone): 02 649 99 91 02 649 99 91

Fax (fax): 02 649 99 91 02 649 99 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inex Information Exchange: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inex Information Exchange"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inex Information Exchange"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inex Information Exchange, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inex Information Exchange. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inex Information Exchange, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inex Information Exchange. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inex Information Exchange
Products information Inex Information Exchange

BTW identificatienummer (tax): BE03769653320
Ondernemingsnummer: 9786590576
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Inex Information Exchange zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inex Information Exchange
(Get full report from official database of BE for Inex Information Exchange)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inex Information Exchange
Addition kinds of activities for Inex Information Exchange

0112. Rijst | Rice
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
35550304. Matten, reclame en krant | Mats, advertising and newspaper
50120302. Stacaravans | Motor homes
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij Inex Information Exchange: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inex Information Exchange: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inex Information Exchange. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inex Information Exchange. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Inex Information Exchange in sociale netwerken
Look for responds of Inex Information Exchange in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inex Information Exchange. Laat een reactie achter voor Inex Information Exchange. Inex Information Exchange bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inex Information Exchange. Leave a respond for Inex Information Exchange. Inex Information Exchange on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inex Information Exchange op de google maps. Adres en contacten Inex Information Exchange
Location of Inex Information Exchange on the google maps. Address and contacts of Inex Information Exchange

Andere gerelateerde bedrijven als come Inex Information Exchange Inex Information Exchange: Studio Claerhout | Marc 101 Karweien | AB Electronics SPRL | VERBUM | edfelfonz

Other related companies as Inex Information Exchange: Studio Claerhout | Marc 101 Karweien | AB Electronics SPRL | VERBUM | edfelfonz

Inex Information Exchange is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Inex Information Exchange, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769653320. Het bedrijf Inex Information Exchange bevindt zich op het adres: Edith Cavellstraat 135,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Inex Information Exchange zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inex Information Exchange is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inex Information Exchange is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inex Information Exchange, openstaande posities, locatie van Inex Information Exchange op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inex Information Exchange is a company, that was registered 1985 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Inex Information Exchange, company assigned to the tax number BE03769653320. The company Inex Information Exchange is located at the address: Edith Cavellstraat 135,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Inex Information Exchange were not found.
The main activity of Inex Information Exchange is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Inex Information Exchange is not available. You also can look at reviews of Inex Information Exchange, open positions, location of Inex Information Exchange on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inex Information Exchange, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inex Information Exchange, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inex Information Exchange, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inex Information Exchange, employees, financial statistics.