Euro- twice nv

Contactgegevens Euro- twice nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro- twice nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro- twice nv

Regio (region): Genk, 3600 - BE, België

Adres (address): Henry fordlaan 20, België

Telefoon (phone): 32.89.329670 32.89.329670

Fax (fax): 32.89.329679 32.89.329679

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro- twice nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro- twice nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro- twice nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro- twice nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro- twice nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro- twice nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro- twice nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro- twice nv
Products information Euro- twice nv

BTW identificatienummer (tax): BE08276519775
Ondernemingsnummer: 5066040039
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Euro- twice nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro- twice nv
(Get full report from official database of BE for Euro- twice nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro- twice nv
Addition kinds of activities for Euro- twice nv

729905. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
20350206. Pickles, azijn | Pickles, vinegar
35669904. Snelheidswisselaars (krachtoverbrenging apparatuur), behalve auto | Speed changers (power transmission equipment), except auto
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
51310103. Circulaire breien stoffen | Circular knit fabrics

Werken bij Euro- twice nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro- twice nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro- twice nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro- twice nv. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van Euro- twice nv in sociale netwerken
Look for responds of Euro- twice nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro- twice nv. Laat een reactie achter voor Euro- twice nv. Euro- twice nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro- twice nv. Leave a respond for Euro- twice nv. Euro- twice nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro- twice nv op de google maps. Adres en contacten Euro- twice nv
Location of Euro- twice nv on the google maps. Address and contacts of Euro- twice nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro- twice nv Euro- twice nv: PG Trading | ACV WAAS EN DENDER | Budokai-Do Federatie VZW | DE SMET KASSEIEN BVBA | Leuco N.V.

Other related companies as Euro- twice nv: PG Trading | ACV WAAS EN DENDER | Budokai-Do Federatie VZW | DE SMET KASSEIEN BVBA | Leuco N.V.

Euro- twice nv is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Genk, 3600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro- twice nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08276519775. Het bedrijf Euro- twice nv bevindt zich op het adres: Henry fordlaan 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 891,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Euro- twice nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro- twice nv is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro- twice nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro- twice nv, openstaande posities, locatie van Euro- twice nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro- twice nv is a company, that was registered 1990 in Genk, 3600 - BE region, Belgium. Full name of company is Euro- twice nv, company assigned to the tax number BE08276519775. The company Euro- twice nv is located at the address: Henry fordlaan 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 891,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Euro- twice nv were not found.
The main activity of Euro- twice nv is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro- twice nv is not available. You also can look at reviews of Euro- twice nv, open positions, location of Euro- twice nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro- twice nv, Genk, 3600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro- twice nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro- twice nv, Genk, 3600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro- twice nv, employees, financial statistics.