EXPLORIAD SCRL

Contactgegevens EXPLORIAD SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPLORIAD SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPLORIAD SCRL

Regio (region): Vielsalm, 6690 - BE, België

Adres (address): goronne 27, België

Telefoon (phone): 32.80.215982 32.80.215982

Fax (fax): 32.80.216763 32.80.216763

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPLORIAD SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPLORIAD SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPLORIAD SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPLORIAD SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPLORIAD SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPLORIAD SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPLORIAD SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPLORIAD SCRL
Products information EXPLORIAD SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE09931060791
Ondernemingsnummer: 7362182617
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 140,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in EXPLORIAD SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPLORIAD SCRL
(Get full report from official database of BE for EXPLORIAD SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPLORIAD SCRL
Addition kinds of activities for EXPLORIAD SCRL

6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
514801. fruit | Fruits
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services

Werken bij EXPLORIAD SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPLORIAD SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPLORIAD SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPLORIAD SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van EXPLORIAD SCRL in sociale netwerken
Look for responds of EXPLORIAD SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPLORIAD SCRL. Laat een reactie achter voor EXPLORIAD SCRL. EXPLORIAD SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPLORIAD SCRL. Leave a respond for EXPLORIAD SCRL. EXPLORIAD SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPLORIAD SCRL op de google maps. Adres en contacten EXPLORIAD SCRL
Location of EXPLORIAD SCRL on the google maps. Address and contacts of EXPLORIAD SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPLORIAD SCRL EXPLORIAD SCRL: A.B.C. BEVEILIGING | PROTEC ONE | Richard B | LIPPENS VERZEKERINGSKANTOOR BVBA | Rector Benelux

Other related companies as EXPLORIAD SCRL: A.B.C. BEVEILIGING | PROTEC ONE | Richard B | LIPPENS VERZEKERINGSKANTOOR BVBA | Rector Benelux

EXPLORIAD SCRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Vielsalm, 6690 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPLORIAD SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09931060791. Het bedrijf EXPLORIAD SCRL bevindt zich op het adres: goronne 27. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 140,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EXPLORIAD SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPLORIAD SCRL is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPLORIAD SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPLORIAD SCRL, openstaande posities, locatie van EXPLORIAD SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXPLORIAD SCRL is a company, that was registered 2007 in Vielsalm, 6690 - BE region, Belgium. Full name of company is EXPLORIAD SCRL, company assigned to the tax number BE09931060791. The company EXPLORIAD SCRL is located at the address: goronne 27. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 140,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EXPLORIAD SCRL were not found.
The main activity of EXPLORIAD SCRL is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPLORIAD SCRL is not available. You also can look at reviews of EXPLORIAD SCRL, open positions, location of EXPLORIAD SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPLORIAD SCRL, Vielsalm, 6690 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPLORIAD SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPLORIAD SCRL, Vielsalm, 6690 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPLORIAD SCRL, employees, financial statistics.