A.B.C. BEVEILIGING

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • A.B.C. BEVEILIGING
Private companiesTextile Mill Products • A.B.C. BEVEILIGING

Contactgegevens A.B.C. BEVEILIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.C. BEVEILIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.C. BEVEILIGING

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Brugsestraat 272,8210, België

Telefoon (phone): 050 24 12 77 050 24 12 77

Fax (fax): 050 20 02 54 050 20 02 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.C. BEVEILIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.C. BEVEILIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.C. BEVEILIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.C. BEVEILIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.C. BEVEILIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.C. BEVEILIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.C. BEVEILIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.C. BEVEILIGING
Products information A.B.C. BEVEILIGING

BTW identificatienummer (tax): BE02971771240
Ondernemingsnummer: 6614562988
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.B.C. BEVEILIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.C. BEVEILIGING
(Get full report from official database of BE for A.B.C. BEVEILIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.C. BEVEILIGING
Addition kinds of activities for A.B.C. BEVEILIGING

26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
35599908. Cork werkt machines | Cork working machinery
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
36210302. Spoorwegmotor en controleapparatuur, elektrisch | Railway motors and control equipment, electric
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
50639900. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec

Werken bij A.B.C. BEVEILIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.C. BEVEILIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.C. BEVEILIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.C. BEVEILIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van A.B.C. BEVEILIGING in sociale netwerken
Look for responds of A.B.C. BEVEILIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.C. BEVEILIGING. Laat een reactie achter voor A.B.C. BEVEILIGING. A.B.C. BEVEILIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.C. BEVEILIGING. Leave a respond for A.B.C. BEVEILIGING. A.B.C. BEVEILIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.C. BEVEILIGING op de google maps. Adres en contacten A.B.C. BEVEILIGING
Location of A.B.C. BEVEILIGING on the google maps. Address and contacts of A.B.C. BEVEILIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.C. BEVEILIGING A.B.C. BEVEILIGING: Feeling | VAN DEURSEN DOMOTICS | Carantos BVBA | A.R. Peeters | I. Mahy en Zonen N.V.

Other related companies as A.B.C. BEVEILIGING: Feeling | VAN DEURSEN DOMOTICS | Carantos BVBA | A.R. Peeters | I. Mahy en Zonen N.V.

A.B.C. BEVEILIGING is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.C. BEVEILIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02971771240. Het bedrijf A.B.C. BEVEILIGING bevindt zich op het adres: Brugsestraat 272,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.B.C. BEVEILIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.C. BEVEILIGING is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.C. BEVEILIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.C. BEVEILIGING, openstaande posities, locatie van A.B.C. BEVEILIGING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.C. BEVEILIGING is a company, that was registered 2014 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is A.B.C. BEVEILIGING, company assigned to the tax number BE02971771240. The company A.B.C. BEVEILIGING is located at the address: Brugsestraat 272,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.B.C. BEVEILIGING were not found.
The main activity of A.B.C. BEVEILIGING is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.C. BEVEILIGING is not available. You also can look at reviews of A.B.C. BEVEILIGING, open positions, location of A.B.C. BEVEILIGING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.C. BEVEILIGING, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.C. BEVEILIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.C. BEVEILIGING, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.C. BEVEILIGING, employees, financial statistics.