EUROPE INFORMATION SERVICE SA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • EUROPE INFORMATION SERVICE SA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • EUROPE INFORMATION SERVICE SA

Contactgegevens EUROPE INFORMATION SERVICE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPE INFORMATION SERVICE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPE INFORMATION SERVICE SA

Regio (region): BRUXELLES null B-1030 - BE, België

Adres (address): Av Adolphe Lacomble 66, België

Telefoon (phone): ++ 32 2 737 77 00 ++ 32 2 737 77 00

Fax (fax): ++ 32 2 732 67 57 ++ 32 2 732 67 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPE INFORMATION SERVICE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPE INFORMATION SERVICE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPE INFORMATION SERVICE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPE INFORMATION SERVICE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPE INFORMATION SERVICE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPE INFORMATION SERVICE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPE INFORMATION SERVICE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPE INFORMATION SERVICE SA
Products information EUROPE INFORMATION SERVICE SA

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in EUROPE INFORMATION SERVICE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPE INFORMATION SERVICE SA
(Get full report from official database of BE for EUROPE INFORMATION SERVICE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPE INFORMATION SERVICE SA
Addition kinds of activities for EUROPE INFORMATION SERVICE SA

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association

Werken bij EUROPE INFORMATION SERVICE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPE INFORMATION SERVICE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPE INFORMATION SERVICE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPE INFORMATION SERVICE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

Zoek naar antwoorden van EUROPE INFORMATION SERVICE SA in sociale netwerken
Look for responds of EUROPE INFORMATION SERVICE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPE INFORMATION SERVICE SA. Laat een reactie achter voor EUROPE INFORMATION SERVICE SA. EUROPE INFORMATION SERVICE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPE INFORMATION SERVICE SA. Leave a respond for EUROPE INFORMATION SERVICE SA. EUROPE INFORMATION SERVICE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPE INFORMATION SERVICE SA op de google maps. Adres en contacten EUROPE INFORMATION SERVICE SA
Location of EUROPE INFORMATION SERVICE SA on the google maps. Address and contacts of EUROPE INFORMATION SERVICE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPE INFORMATION SERVICE SA EUROPE INFORMATION SERVICE SA: Van Hoecke | SIGNIS ASBL | Hufkens Bouwonderneming | Loomans Matrijzen N.V. | dejelin

Other related companies as EUROPE INFORMATION SERVICE SA: Van Hoecke | SIGNIS ASBL | Hufkens Bouwonderneming | Loomans Matrijzen N.V. | dejelin

EUROPE INFORMATION SERVICE SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio BRUXELLES null B-1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPE INFORMATION SERVICE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf EUROPE INFORMATION SERVICE SA bevindt zich op het adres: Av Adolphe Lacomble 66. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EUROPE INFORMATION SERVICE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPE INFORMATION SERVICE SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPE INFORMATION SERVICE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPE INFORMATION SERVICE SA, openstaande posities, locatie van EUROPE INFORMATION SERVICE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPE INFORMATION SERVICE SA is a company, that was registered 2017 in BRUXELLES null B-1030 - BE region, Belgium. Full name of company is EUROPE INFORMATION SERVICE SA, company assigned to the tax number BE09397949218. The company EUROPE INFORMATION SERVICE SA is located at the address: Av Adolphe Lacomble 66. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EUROPE INFORMATION SERVICE SA were not found.
The main activity of EUROPE INFORMATION SERVICE SA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPE INFORMATION SERVICE SA is not available. You also can look at reviews of EUROPE INFORMATION SERVICE SA, open positions, location of EUROPE INFORMATION SERVICE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPE INFORMATION SERVICE SA, BRUXELLES null B-1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPE INFORMATION SERVICE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPE INFORMATION SERVICE SA, BRUXELLES null B-1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPE INFORMATION SERVICE SA, employees, financial statistics.