Van Hoecke

Contactgegevens Van Hoecke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoecke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoecke

Regio (region): Laarne (Kalken), België

Adres (address): Provinciebaan 102,9270, België

Telefoon (phone): 09 369 62 88; 0495 53 09 59 09 369 62 88; 0495 53 09 59

Fax (fax): 09 366 66 29 09 366 66 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoecke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoecke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoecke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoecke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoecke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoecke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoecke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoecke
Products information Van Hoecke

BTW identificatienummer (tax): BE06242126464
Ondernemingsnummer: 8490753173
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Hoecke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoecke
(Get full report from official database of BE for Van Hoecke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoecke
Addition kinds of activities for Van Hoecke

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
30899916. Monofilamenten, niet-textiel | Monofilaments, nontextile
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
35320104. Boren en boorapparatuur, mijnbouw (behalve olie en gas) | Drills and drilling equipment, mining (except oil and gas)
35490200. Coiling machines | Coiling machinery
51919901. Bijenteeltbenodigdheden (niet duurzaam) | Beekeeping supplies (non-durable)

Werken bij Van Hoecke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoecke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoecke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoecke. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

 • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

 • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

 • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

 • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Daoust

  Type: Studentenjob

  Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

 • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Jobstudent (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

 • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

Zoek naar antwoorden van Van Hoecke in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoecke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoecke. Laat een reactie achter voor Van Hoecke. Van Hoecke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoecke. Leave a respond for Van Hoecke. Van Hoecke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoecke op de google maps. Adres en contacten Van Hoecke
Location of Van Hoecke on the google maps. Address and contacts of Van Hoecke

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoecke Van Hoecke: Navimetal BVBA | KOOKSHOP BVBA | Target Machinery NV | FORAGES VANHECKE LUC | Dumortier S.A.

Other related companies as Van Hoecke: Navimetal BVBA | KOOKSHOP BVBA | Target Machinery NV | FORAGES VANHECKE LUC | Dumortier S.A.

Van Hoecke is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Laarne (Kalken), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoecke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06242126464. Het bedrijf Van Hoecke bevindt zich op het adres: Provinciebaan 102,9270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Hoecke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoecke is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoecke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoecke, openstaande posities, locatie van Van Hoecke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hoecke is a company, that was registered 2008 in Laarne (Kalken) region, Belgium. Full name of company is Van Hoecke, company assigned to the tax number BE06242126464. The company Van Hoecke is located at the address: Provinciebaan 102,9270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Hoecke were not found.
The main activity of Van Hoecke is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoecke is not available. You also can look at reviews of Van Hoecke, open positions, location of Van Hoecke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoecke, Laarne (Kalken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoecke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoecke, Laarne (Kalken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoecke, employees, financial statistics.