ETAP Yachting n.v

Contactgegevens ETAP Yachting n.v: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETAP Yachting n.v: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETAP Yachting n.v

Regio (region): malle, 4390 - BE, België

Adres (address): steenovestraat 2, België

Telefoon (phone): 32 3 312 44 61 32 3 312 44 61

Fax (fax): 32 3 312 44 66 32 3 312 44 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETAP Yachting n.v: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETAP Yachting n.v"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETAP Yachting n.v"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETAP Yachting n.v, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETAP Yachting n.v. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETAP Yachting n.v, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETAP Yachting n.v. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETAP Yachting n.v
Products information ETAP Yachting n.v

BTW identificatienummer (tax): BE06026794433
Ondernemingsnummer: 1367218017
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ETAP Yachting n.v zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETAP Yachting n.v
(Get full report from official database of BE for ETAP Yachting n.v)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETAP Yachting n.v
Addition kinds of activities for ETAP Yachting n.v

30691002. Dozen, hard rubber | Boxes, hard rubber
34290402. Marine hardware | Marine hardware
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house

Werken bij ETAP Yachting n.v: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETAP Yachting n.v: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETAP Yachting n.v. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETAP Yachting n.v. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

Zoek naar antwoorden van ETAP Yachting n.v in sociale netwerken
Look for responds of ETAP Yachting n.v in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETAP Yachting n.v. Laat een reactie achter voor ETAP Yachting n.v. ETAP Yachting n.v bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETAP Yachting n.v. Leave a respond for ETAP Yachting n.v. ETAP Yachting n.v on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETAP Yachting n.v op de google maps. Adres en contacten ETAP Yachting n.v
Location of ETAP Yachting n.v on the google maps. Address and contacts of ETAP Yachting n.v

Andere gerelateerde bedrijven als come ETAP Yachting n.v ETAP Yachting n.v: Coteba Belgium | Maas & Waal Beton | Video Concept SPRL | Heibloem (De) | Wouter Van Crombruggen

Other related companies as ETAP Yachting n.v: Coteba Belgium | Maas & Waal Beton | Video Concept SPRL | Heibloem (De) | Wouter Van Crombruggen

ETAP Yachting n.v is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio malle, 4390 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ETAP Yachting n.v, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06026794433. Het bedrijf ETAP Yachting n.v bevindt zich op het adres: steenovestraat 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ETAP Yachting n.v zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETAP Yachting n.v is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETAP Yachting n.v is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETAP Yachting n.v, openstaande posities, locatie van ETAP Yachting n.v op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETAP Yachting n.v is a company, that was registered 2015 in malle, 4390 - BE region, Belgium. Full name of company is ETAP Yachting n.v, company assigned to the tax number BE06026794433. The company ETAP Yachting n.v is located at the address: steenovestraat 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ETAP Yachting n.v were not found.
The main activity of ETAP Yachting n.v is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETAP Yachting n.v is not available. You also can look at reviews of ETAP Yachting n.v, open positions, location of ETAP Yachting n.v on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETAP Yachting n.v, malle, 4390 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETAP Yachting n.v, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETAP Yachting n.v, malle, 4390 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETAP Yachting n.v, employees, financial statistics.