Wouter Van Crombruggen

Contactgegevens Wouter Van Crombruggen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wouter Van Crombruggen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wouter Van Crombruggen

Regio (region): Gent B 9000 - BE, België

Adres (address): Diksmuidestraat 33, België

Telefoon (phone): +32476718234 +32476718234

Fax (fax): +32 (51) 444-16-69 +32 (51) 444-16-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wouter Van Crombruggen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wouter Van Crombruggen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wouter Van Crombruggen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wouter Van Crombruggen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wouter Van Crombruggen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wouter Van Crombruggen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wouter Van Crombruggen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wouter Van Crombruggen
Products information Wouter Van Crombruggen

BTW identificatienummer (tax): BE06199829101
Ondernemingsnummer: 6609344482
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Wouter Van Crombruggen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wouter Van Crombruggen
(Get full report from official database of BE for Wouter Van Crombruggen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wouter Van Crombruggen
Addition kinds of activities for Wouter Van Crombruggen

382999. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
50320300. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij Wouter Van Crombruggen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wouter Van Crombruggen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wouter Van Crombruggen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wouter Van Crombruggen. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van Wouter Van Crombruggen in sociale netwerken
Look for responds of Wouter Van Crombruggen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wouter Van Crombruggen. Laat een reactie achter voor Wouter Van Crombruggen. Wouter Van Crombruggen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wouter Van Crombruggen. Leave a respond for Wouter Van Crombruggen. Wouter Van Crombruggen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wouter Van Crombruggen op de google maps. Adres en contacten Wouter Van Crombruggen
Location of Wouter Van Crombruggen on the google maps. Address and contacts of Wouter Van Crombruggen

Andere gerelateerde bedrijven als come Wouter Van Crombruggen Wouter Van Crombruggen: Ecomi SA | Corcon BVBA | Dufour SPRL | D & D Computers C.V.B.A. | Limbucolor N.V.

Other related companies as Wouter Van Crombruggen: Ecomi SA | Corcon BVBA | Dufour SPRL | D & D Computers C.V.B.A. | Limbucolor N.V.

Wouter Van Crombruggen is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent B 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Wouter Van Crombruggen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06199829101. Het bedrijf Wouter Van Crombruggen bevindt zich op het adres: Diksmuidestraat 33. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Wouter Van Crombruggen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wouter Van Crombruggen is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wouter Van Crombruggen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wouter Van Crombruggen, openstaande posities, locatie van Wouter Van Crombruggen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wouter Van Crombruggen is a company, that was registered 2008 in Gent B 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is Wouter Van Crombruggen, company assigned to the tax number BE06199829101. The company Wouter Van Crombruggen is located at the address: Diksmuidestraat 33. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Wouter Van Crombruggen were not found.
The main activity of Wouter Van Crombruggen is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wouter Van Crombruggen is not available. You also can look at reviews of Wouter Van Crombruggen, open positions, location of Wouter Van Crombruggen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wouter Van Crombruggen, Gent B 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wouter Van Crombruggen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wouter Van Crombruggen, Gent B 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wouter Van Crombruggen, employees, financial statistics.