Drukkerij De Bie BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Drukkerij De Bie BVBA
Private companiesSocial Services • Drukkerij De Bie BVBA

Contactgegevens Drukkerij De Bie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij De Bie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij De Bie BVBA

Regio (region): Lier, 2500 - BE, België

Adres (address): Zaat 3, België

Telefoon (phone): +32 (16) 958-65-75 +32 (16) 958-65-75

Fax (fax): 32 3 489 20 68 32 3 489 20 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij De Bie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij De Bie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij De Bie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij De Bie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij De Bie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij De Bie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij De Bie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij De Bie BVBA
Products information Drukkerij De Bie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04445861816
Ondernemingsnummer: 6786773681
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Drukkerij De Bie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij De Bie BVBA
(Get full report from official database of BE for Drukkerij De Bie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij De Bie BVBA
Addition kinds of activities for Drukkerij De Bie BVBA

344102. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
382200. Milieucontroles | Environmental controls
27520405. Souvenirkaarten, gelithografeerd | Souvenir cards, lithographed
33540000. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
38429922. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij Drukkerij De Bie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij De Bie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij De Bie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij De Bie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij De Bie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij De Bie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij De Bie BVBA. Laat een reactie achter voor Drukkerij De Bie BVBA. Drukkerij De Bie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij De Bie BVBA. Leave a respond for Drukkerij De Bie BVBA. Drukkerij De Bie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij De Bie BVBA op de google maps. Adres en contacten Drukkerij De Bie BVBA
Location of Drukkerij De Bie BVBA on the google maps. Address and contacts of Drukkerij De Bie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij De Bie BVBA Drukkerij De Bie BVBA: Alectro BVBA | Cimad | Schelma | publiben | Codasy,

Other related companies as Drukkerij De Bie BVBA: Alectro BVBA | Cimad | Schelma | publiben | Codasy,

Drukkerij De Bie BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Lier, 2500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij De Bie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445861816. Het bedrijf Drukkerij De Bie BVBA bevindt zich op het adres: Zaat 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Drukkerij De Bie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij De Bie BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij De Bie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij De Bie BVBA, openstaande posities, locatie van Drukkerij De Bie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij De Bie BVBA is a company, that was registered 2016 in Lier, 2500 - BE region, Belgium. Full name of company is Drukkerij De Bie BVBA, company assigned to the tax number BE04445861816. The company Drukkerij De Bie BVBA is located at the address: Zaat 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Drukkerij De Bie BVBA were not found.
The main activity of Drukkerij De Bie BVBA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij De Bie BVBA is not available. You also can look at reviews of Drukkerij De Bie BVBA, open positions, location of Drukkerij De Bie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij De Bie BVBA, Lier, 2500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij De Bie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij De Bie BVBA, Lier, 2500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij De Bie BVBA, employees, financial statistics.