Codasy,

Contactgegevens Codasy,: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Codasy,: address, phone, fax, email, website, opening hours

Codasy,

Regio (region): 1170 Bruxelles - BE BE, België

Adres (address): 3 PETITE RUE DES LOUPS, België

Telefoon (phone): +32 3225239638 +32 3225239638

Fax (fax): +32 3225234324 +32 3225234324

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Codasy,: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Codasy,"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Codasy,"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Codasy,, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Codasy,. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Codasy,, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Codasy,. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Codasy,
Products information Codasy,

BTW identificatienummer (tax): BE04114349365
Ondernemingsnummer: 9514953613
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Codasy, zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Codasy,
(Get full report from official database of BE for Codasy,)

Aanvulling soorten activiteiten voor Codasy,
Addition kinds of activities for Codasy,

0254. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
24991106. Fineerwerk, ingelegd | Veneer work, inlaid
35469903. Pistolen, pneumatisch: verwijderen van chip | Guns, pneumatic: chip removal
35719903. minicomputers | Minicomputers
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
72990902. Kostuumverhuur | Dress suit rental

Werken bij Codasy,: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Codasy,: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Codasy,. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Codasy,. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van Codasy, in sociale netwerken
Look for responds of Codasy, in social networks

Lees alle opmerkingen voor Codasy,. Laat een reactie achter voor Codasy,. Codasy, bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Codasy,. Leave a respond for Codasy,. Codasy, on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Codasy, op de google maps. Adres en contacten Codasy,
Location of Codasy, on the google maps. Address and contacts of Codasy,

Andere gerelateerde bedrijven als come Codasy, Codasy,: tjoens BVBA | Van Dijck BVBA | Devroye R | Valcke Import Export B.V.B.A. | ClickMundi

Other related companies as Codasy,: tjoens BVBA | Van Dijck BVBA | Devroye R | Valcke Import Export B.V.B.A. | ClickMundi

Codasy, is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio 1170 Bruxelles - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Codasy,, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04114349365. Het bedrijf Codasy, bevindt zich op het adres: 3 PETITE RUE DES LOUPS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Codasy, zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Codasy, is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Codasy, is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Codasy,, openstaande posities, locatie van Codasy, op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Codasy, is a company, that was registered 2006 in 1170 Bruxelles - BE BE region, Belgium. Full name of company is Codasy,, company assigned to the tax number BE04114349365. The company Codasy, is located at the address: 3 PETITE RUE DES LOUPS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 513,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Codasy, were not found.
The main activity of Codasy, is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Codasy, is not available. You also can look at reviews of Codasy,, open positions, location of Codasy, on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Codasy,, 1170 Bruxelles - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Codasy,, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Codasy,, 1170 Bruxelles - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Codasy,, employees, financial statistics.