Dominique Voortman

Contactgegevens Dominique Voortman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dominique Voortman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dominique Voortman

Regio (region): Kraainem Bxl 1950 - BELGIUM, België

Adres (address): Avenue des Petunias 8, België

Telefoon (phone): +32 (15) 996-86-47 +32 (15) 996-86-47

Fax (fax): +32 2 7255401 +32 2 7255401

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dominique Voortman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dominique Voortman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dominique Voortman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dominique Voortman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dominique Voortman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dominique Voortman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dominique Voortman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dominique Voortman
Products information Dominique Voortman

BTW identificatienummer (tax): BE08619567871
Ondernemingsnummer: 4487335205
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dominique Voortman zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dominique Voortman
(Get full report from official database of BE for Dominique Voortman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dominique Voortman
Addition kinds of activities for Dominique Voortman

829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
22310104. Vloeren: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Skirtings: wool, mohair or similar fibers
32740101. Kalkgips | Lime plaster
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
79991109. Gymnastiek instructie, niet-lidmaatschap | Gymnastic instruction, non-membership
87480100. Testdiensten | Testing services

Werken bij Dominique Voortman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dominique Voortman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dominique Voortman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dominique Voortman. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van Dominique Voortman in sociale netwerken
Look for responds of Dominique Voortman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dominique Voortman. Laat een reactie achter voor Dominique Voortman. Dominique Voortman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dominique Voortman. Leave a respond for Dominique Voortman. Dominique Voortman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dominique Voortman op de google maps. Adres en contacten Dominique Voortman
Location of Dominique Voortman on the google maps. Address and contacts of Dominique Voortman

Andere gerelateerde bedrijven als come Dominique Voortman Dominique Voortman: Euro-Home Investments BVBA | Van De Velde J | CARRETA (LA) | Weltjens Transport | n2e

Other related companies as Dominique Voortman: Euro-Home Investments BVBA | Van De Velde J | CARRETA (LA) | Weltjens Transport | n2e

Dominique Voortman is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Kraainem Bxl 1950 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Dominique Voortman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08619567871. Het bedrijf Dominique Voortman bevindt zich op het adres: Avenue des Petunias 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dominique Voortman zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dominique Voortman is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dominique Voortman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dominique Voortman, openstaande posities, locatie van Dominique Voortman op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dominique Voortman is a company, that was registered 2015 in Kraainem Bxl 1950 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Dominique Voortman, company assigned to the tax number BE08619567871. The company Dominique Voortman is located at the address: Avenue des Petunias 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dominique Voortman were not found.
The main activity of Dominique Voortman is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dominique Voortman is not available. You also can look at reviews of Dominique Voortman, open positions, location of Dominique Voortman on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dominique Voortman, Kraainem Bxl 1950 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dominique Voortman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dominique Voortman, Kraainem Bxl 1950 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dominique Voortman, employees, financial statistics.