Weltjens Transport

Contactgegevens Weltjens Transport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weltjens Transport: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weltjens Transport

Regio (region): OPGLABBEEK, België

Adres (address): WEG NAAR MEEUWEN 54,3660, België

Telefoon (phone): 089 81 04 70 089 81 04 70

Fax (fax): 089 85 73 90 089 85 73 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weltjens Transport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weltjens Transport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weltjens Transport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weltjens Transport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weltjens Transport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weltjens Transport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weltjens Transport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weltjens Transport
Products information Weltjens Transport

BTW identificatienummer (tax): BE08040313720
Ondernemingsnummer: 9052978515
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Weltjens Transport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weltjens Transport
(Get full report from official database of BE for Weltjens Transport)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weltjens Transport
Addition kinds of activities for Weltjens Transport

2431. Millwork | Millwork
3421. Bestek | Cutlery
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
23990100. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
76290000. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance

Werken bij Weltjens Transport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weltjens Transport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weltjens Transport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weltjens Transport. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Weltjens Transport in sociale netwerken
Look for responds of Weltjens Transport in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weltjens Transport. Laat een reactie achter voor Weltjens Transport. Weltjens Transport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weltjens Transport. Leave a respond for Weltjens Transport. Weltjens Transport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weltjens Transport op de google maps. Adres en contacten Weltjens Transport
Location of Weltjens Transport on the google maps. Address and contacts of Weltjens Transport

Andere gerelateerde bedrijven als come Weltjens Transport Weltjens Transport: ROGELEC | MD-Soft | STEENHOUT NV | Gistelhove (Salons) | Piret S.A.

Other related companies as Weltjens Transport: ROGELEC | MD-Soft | STEENHOUT NV | Gistelhove (Salons) | Piret S.A.

Weltjens Transport is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio OPGLABBEEK, België. De volledige naam van het bedrijf is Weltjens Transport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08040313720. Het bedrijf Weltjens Transport bevindt zich op het adres: WEG NAAR MEEUWEN 54,3660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Weltjens Transport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weltjens Transport is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weltjens Transport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weltjens Transport, openstaande posities, locatie van Weltjens Transport op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weltjens Transport is a company, that was registered 1997 in OPGLABBEEK region, Belgium. Full name of company is Weltjens Transport, company assigned to the tax number BE08040313720. The company Weltjens Transport is located at the address: WEG NAAR MEEUWEN 54,3660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Weltjens Transport were not found.
The main activity of Weltjens Transport is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Weltjens Transport is not available. You also can look at reviews of Weltjens Transport, open positions, location of Weltjens Transport on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weltjens Transport, OPGLABBEEK: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weltjens Transport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weltjens Transport, OPGLABBEEK: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weltjens Transport, employees, financial statistics.