Dierenpraktijk Dokter Oversteyns

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Dierenpraktijk Dokter Oversteyns
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Dierenpraktijk Dokter Oversteyns

Contactgegevens Dierenpraktijk Dokter Oversteyns: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dierenpraktijk Dokter Oversteyns: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dierenpraktijk Dokter Oversteyns

Regio (region): Zoersel 2980 - BE, België

Adres (address): Driesheide 90, België

Telefoon (phone): +32 3 384 17 45 +32 3 384 17 45

Fax (fax): +32 (84) 720-66-92 +32 (84) 720-66-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dierenpraktijk Dokter Oversteyns: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dierenpraktijk Dokter Oversteyns"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dierenpraktijk Dokter Oversteyns"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dierenpraktijk Dokter Oversteyns
Products information Dierenpraktijk Dokter Oversteyns

BTW identificatienummer (tax): BE06804626464
Ondernemingsnummer: 2303253173
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dierenpraktijk Dokter Oversteyns zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dierenpraktijk Dokter Oversteyns
(Get full report from official database of BE for Dierenpraktijk Dokter Oversteyns)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dierenpraktijk Dokter Oversteyns
Addition kinds of activities for Dierenpraktijk Dokter Oversteyns

7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij Dierenpraktijk Dokter Oversteyns: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dierenpraktijk Dokter Oversteyns: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Looking for open vacancies in other companies

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van Dierenpraktijk Dokter Oversteyns in sociale netwerken
Look for responds of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Laat een reactie achter voor Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Dierenpraktijk Dokter Oversteyns bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Leave a respond for Dierenpraktijk Dokter Oversteyns. Dierenpraktijk Dokter Oversteyns on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dierenpraktijk Dokter Oversteyns op de google maps. Adres en contacten Dierenpraktijk Dokter Oversteyns
Location of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns on the google maps. Address and contacts of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns

Andere gerelateerde bedrijven als come Dierenpraktijk Dokter Oversteyns Dierenpraktijk Dokter Oversteyns: DIGI-POVO FOTO POL VONCK | Autostuc NV | Pinon | Ganda-Dent B.V.B.A. | Le Moutier

Other related companies as Dierenpraktijk Dokter Oversteyns: DIGI-POVO FOTO POL VONCK | Autostuc NV | Pinon | Ganda-Dent B.V.B.A. | Le Moutier

Dierenpraktijk Dokter Oversteyns is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Zoersel 2980 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06804626464. Het bedrijf Dierenpraktijk Dokter Oversteyns bevindt zich op het adres: Driesheide 90. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dierenpraktijk Dokter Oversteyns zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dierenpraktijk Dokter Oversteyns is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dierenpraktijk Dokter Oversteyns is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, openstaande posities, locatie van Dierenpraktijk Dokter Oversteyns op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dierenpraktijk Dokter Oversteyns is a company, that was registered 1985 in Zoersel 2980 - BE region, Belgium. Full name of company is Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, company assigned to the tax number BE06804626464. The company Dierenpraktijk Dokter Oversteyns is located at the address: Driesheide 90. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dierenpraktijk Dokter Oversteyns were not found.
The main activity of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns is not available. You also can look at reviews of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, open positions, location of Dierenpraktijk Dokter Oversteyns on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, Zoersel 2980 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, Zoersel 2980 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dierenpraktijk Dokter Oversteyns, employees, financial statistics.