DIGI-POVO FOTO POL VONCK

Contactgegevens DIGI-POVO FOTO POL VONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIGI-POVO FOTO POL VONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIGI-POVO FOTO POL VONCK

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Gistelse Steenweg 165,8200, België

Telefoon (phone): 050 39 34 96 050 39 34 96

Fax (fax): 050 39 14 85 050 39 14 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIGI-POVO FOTO POL VONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIGI-POVO FOTO POL VONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIGI-POVO FOTO POL VONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIGI-POVO FOTO POL VONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIGI-POVO FOTO POL VONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIGI-POVO FOTO POL VONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIGI-POVO FOTO POL VONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIGI-POVO FOTO POL VONCK
Products information DIGI-POVO FOTO POL VONCK

BTW identificatienummer (tax): BE04506561279
Ondernemingsnummer: 1597106933
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DIGI-POVO FOTO POL VONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIGI-POVO FOTO POL VONCK
(Get full report from official database of BE for DIGI-POVO FOTO POL VONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIGI-POVO FOTO POL VONCK
Addition kinds of activities for DIGI-POVO FOTO POL VONCK

201503. Eier verwerking | Egg processing
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
24999907. Gordijnrekken, hout | Curtain stretchers, wood

Werken bij DIGI-POVO FOTO POL VONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIGI-POVO FOTO POL VONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIGI-POVO FOTO POL VONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIGI-POVO FOTO POL VONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van DIGI-POVO FOTO POL VONCK in sociale netwerken
Look for responds of DIGI-POVO FOTO POL VONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIGI-POVO FOTO POL VONCK. Laat een reactie achter voor DIGI-POVO FOTO POL VONCK. DIGI-POVO FOTO POL VONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIGI-POVO FOTO POL VONCK. Leave a respond for DIGI-POVO FOTO POL VONCK. DIGI-POVO FOTO POL VONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIGI-POVO FOTO POL VONCK op de google maps. Adres en contacten DIGI-POVO FOTO POL VONCK
Location of DIGI-POVO FOTO POL VONCK on the google maps. Address and contacts of DIGI-POVO FOTO POL VONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIGI-POVO FOTO POL VONCK DIGI-POVO FOTO POL VONCK: Veralu | Bureau Mercura | Vanneste Tv-Video-Hifi BVBA | Bart | Macharis N.V.

Other related companies as DIGI-POVO FOTO POL VONCK: Veralu | Bureau Mercura | Vanneste Tv-Video-Hifi BVBA | Bart | Macharis N.V.

DIGI-POVO FOTO POL VONCK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is DIGI-POVO FOTO POL VONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04506561279. Het bedrijf DIGI-POVO FOTO POL VONCK bevindt zich op het adres: Gistelse Steenweg 165,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 181,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DIGI-POVO FOTO POL VONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIGI-POVO FOTO POL VONCK is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIGI-POVO FOTO POL VONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIGI-POVO FOTO POL VONCK, openstaande posities, locatie van DIGI-POVO FOTO POL VONCK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIGI-POVO FOTO POL VONCK is a company, that was registered 1986 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is DIGI-POVO FOTO POL VONCK, company assigned to the tax number BE04506561279. The company DIGI-POVO FOTO POL VONCK is located at the address: Gistelse Steenweg 165,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 181,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DIGI-POVO FOTO POL VONCK were not found.
The main activity of DIGI-POVO FOTO POL VONCK is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIGI-POVO FOTO POL VONCK is not available. You also can look at reviews of DIGI-POVO FOTO POL VONCK, open positions, location of DIGI-POVO FOTO POL VONCK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIGI-POVO FOTO POL VONCK, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIGI-POVO FOTO POL VONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIGI-POVO FOTO POL VONCK, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIGI-POVO FOTO POL VONCK, employees, financial statistics.